Boller

Her finder du opskrifter på Meyers hjemmebagte boller i alle former - alt fra burgerboller, teboller, glutenfri boller, hveder, fastelavnsboller og rundstykker.

Filtrér

Viser 12 ud af 18

Boller op. Boller ned. Boller i din mave

Hvis du gerne vil prøve kræfter med hjemmebagte boller, så har vi samlet vores bedste opskrifter på boller her. Vi har både glutenfri og fuldkornsboller, så der er noget til enhver smag.  

Her i vores opskriftsunivers er der samlet opskrifter på boller i alle afskygninger, hvad end du leder efter morgenboller, theboller, fødselsdagsboller eller luftige boller, så har vi en opskrift, som vil passe på dit spisebord.  

Boller til anledninger

I Danmark har vi mange traditioner, hvor boller spiller en signifikant rolle. Derfor finder du også boller til alle slags højtider - fastelavnsboller, juleboller og varme hveder, så du kan imponere dine gæster med lækre hjemmebagte boller uanset anledningen.

  • Bagekursus med surdej hos Meyers

    Tag på bagekursus vol. 1 i Meyers Madhus

    Lær at bage brød med Meyers

    På kurset indfører vi dig i hemmelighederne bag godt brød: Langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel, brugen af surdej i bagning og vigtigheden af at bage ved den rette temperatur blandt meget andet. Du lærer kort sagt alt, hvad der skal til, for at du kan hæve dit bageniveau og din bageglæde betragteligt

    Læs mere og bestil her
  • Glutenfri bagekursus hos Meyers

    Tag på bagekursus vol. 2 i Meyers Madhus

    Lær at bage brød med Meyers

    Lær at bage med de mest aromatiske meltyper, få helt styr på surdej og få hemmeligheden bag sprøde og porøse scones. Kurset er oplagt for dig, der har været på vores bageskole vol. 1, men alle, der har mod på at prøve lidt mere avancerede teknikker sammen med en af vores dedikerede brødnørder, kan være med.

    Læs mere og bestil her
  • Bagekursus med surdej hos Meyers

    Tag på bagekursus vol. 3 i Meyers Madhus

    Lær at bage brød med Meyers

    Lær bl.a. at lave det udfordrende 100% fuldkornssurdejsbrød med ristet kim og klid (der smagsmæssigt er al anstrengelse værd), små levainbrød baseret på surdej startet med vilde gærceller fra tørret frugt og chewy New Yorker-tro bagels, der først skal koges i en maltopløsning og dernæst bages og tilføres topping (der bliver siddende).

    Læs mere og bestil her