Tilbage til opskrifter

Rabarbermazarin

Syrlige rabarber komplimenteres utrolig godt af den søde mazarinmasse. Her bages små søde kager, som er fine at servere for gæster til fødselsdag eller andre hyggelige anledninger.

Sådan gør du

Pisk smør og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt revet marcipan og piskes igen til massen er ensartet.

Kom mel i lidt ad gangen mens der piskes ved mellem-hastighed. Tilsæt æggene ét ad gangen mens der piskes på fuld fart. Når æggene er pisket ud i massen er dejen færdig.

Kom dejen i små forme og tryk 5 stykker rabarber i hver mazarinmasse.

Bag kagerne ved 165° ca. 20-25 minutter og køl dem lidt af inden servering.

Ingredienser

Dej

50 g hvedemel
100 g rørsukker
2 æg
100 g marcipan
100 g smør
1 knivspids salt

Fyld

100 g rabarber skåret i 1 cm skiver