Kage

Intet slår friskbagt hjemmebag direkte fra ovnen. Her har vi samlet alle vores opskrifter på tærter, lagkager, småkager, cookies og skærekager, der vil få dine og dine nærmestes smagsløg til at synge.

Filtrér

Viser 12 ud af 132

Kageopskrifter

Har der nogensinde været et tidspunkt, hvor man ikke har haft bare en lillesmule lyst til kage? Vi tror det ikke, hvilket er grunden til, at vi har samlet kageopskrifter i alle former. Både opskrifter på bradepandekage, kage i springform og muffinsforme, så det er nemt at blive inspireret og få idéer til at komme i gang med bagningen derhjemme. Har du ikke helt mod på at hoppe ud i kageopskrifterne og bageteknikkerne endnu, så kan du komme på bagekursus i Meyers Madhus. Prøv f.eks. vores bagekursus, hvor du lærer at lave croissanter og wienerdej.

Du kan lære meget mere om kagerne og bageteknikkerne i Meyers kogebog: Meyers bageskole: Alle kan lære at bage.

Kageopskrifter til alle anledninger

Gå på opdagelse i Meyers kageunivers, og find opskrifter, der kan forsøde hverdagen såvel som de specielle anledninger. Her på siden finder du et hav af opskrifter på delikate kager. Blandt opskrifterne kan du finde opskrifter på tærter, lagkager, småkager, cookies og skærekager til din næste fødselsdag, hverdagsdessert, til kollegaerne eller hvornår du ellers måtte have behov for en skøn kage. Vi har kager for enhver smag, gode klassiske kager og nye smagssammensætninger du måske ikke har prøvet kræfter med før. Du kan også finde endnu flere lækre kager i kogebogen Meyers kager.

 • Kursus om croissanter og wienerbrød hos Meyers

  Tag på bagekursus i Meyers Madhus

  Lær at bage croissanter og wienerdeje

  Lær at bage croissanter, pain au chocolat, æblecroissant, tebirkes, spandauer, frøsnappere og kanelsnegle til perfektion. På dette syndige kursus, hvor vi ikke sparer på hverken smørret, chokoladen eller marcipanen, får du hemmelighederne bag to alsidige dejtyper: Croissantdejen og wienerdejen og vi laver en række variationer ud fra disse.

  Læs mere og bestil her
 • Tag på dessertkursus i Meyers Madhus

  Lær at lave smukke og velsmagende desserter

  Lær at lave smukke og velsmagende desserter af høj kaliber, og bliv fortrolig med de teknikker, der ligger bag dem. På kurset deler vores erfarne kokke deres stærke desserthåndværk med dig. Et håndværk, de har lært på restauranter på michelinniveau. Det handler om æstetik og finesse, men den store smagsoplevelse er altid det vigtigste.

  Læs mere og bestil her