LIVRETTER

Vi fejrer de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

Med Meyers frokostordning "Livretter" vil I møde en daglig frokostbuffet, hvor det grønne fylder godt på tallerkenen i en nøje udvalgt balance af velkendte favoritter og nye påfund, altid med variation, sundhed og den enestående smagsoplevelse i centrum. 


Fra 59 kr. pr. kuvert/dag (ekskl. moms og fragt)

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

  • Sæsonernes råvarer

    og fokus på smagstætte favoritter

  • Maden tilpasses jeres behov

    Vi har mad til alle typer diæter

  • Hurtig levering

    i hele Storkøbenhavn

"En god frokostordning er afgørende for såvel trivsel og effektivitet. Kombinationen af kvalitet, service og lokal beliggenhed gjorde udslaget i vores valg af Meyers, samt deres fokus på bæredygtighed."

Steen Vingaard Rasmussen, Norlys

INKLUDERET I PAKKEN

Buffet

Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave 

Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør

Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads

Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag

Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet

  

Se menueksempel

Frokost Livretter Fredagsmenu
Livretter 2020

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

"Meyers var det oplagte valg for os med deres grønne fokus, som passer perfekt til os som virksomhed. Det er velsmagende mad, som præsenteres på en lækker og inspirerende måde. Råvarerne følger sæsonen, men stadigvæk med stor variation."

Heidi Bøgelund Lavstsen, Bolia International

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop


Frokostbuffet med livretter

VELKENDTE LIVRETTER PÅ MENUEN

Vores frokostbuffet ‘Livretter’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af velkendte og veltilberedte livretter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam. På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.

 

BÆREDYGTIGHED OG SOCIAL ANSVARLIGHED

Denne frokostbuffet har ligesom vores andre frokostløsninger en bæredygtig profil, hvor økologi, lokalt kystfiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Vi mener nemlig, at det gode måltid bør tage hensyn til både klodens og vores egen sundhedstilstand. Livretterne laves derfor med en smule mindre kød og en smule mere grønt, og der sparres aldrig på de gode urter, kornet, bærrene og fuldkornet. Af samme grund serverer vi oftest mere kylling, fisk og svinekød frem for det røde kød.