Livretter

Vi fejrer de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

Frokostbuffet med variation

Med Meyers frokostordning "Livretter" vil I møde en daglig frokostbuffet, hvor det grønne fylder godt på tallerkenen i en nøje udvalgt balance af velkendte favoritter og nye påfund, altid med variation, sundhed og den enestående smagsoplevelse i centrum. 

Vi mener, at en god frokost tager hensyn til klodens sundhedstilstand og også gavner vores egen. Derfor består frokostbuffeten af de retter, som vi alle sammen er glade for at spise, tilberedt med en lille smule mindre kød, en lille smule mere grønt og propfuld af grønne urter, korn, bær og fuldkorn. Livretter er vores bud på velkendte favoritter, som er elsket af os alle sammen, men som i vores fortolkning har fået et skud af årstidens knasende grøntsager, friske urter, saftig topping og nybagt brød.

 • HVAD SKAL I SPISE?

  Menueksempel

  På frokostbuffeten vil I hver dag finde dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave. Den varme ret komplimenteres af spændende, fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød fra Meyers Bageri.

  Nogle dage henter vi inspiration fra klodens farverige køkkener og overrasker med aromatisk butter chicken, pico de gallo og bløde tacos eller en ærkefransk coq au vin med luftig kartoffelmos. Andre dage hylder vi mormorkøkkenet og sætter tarteletter med nyhøstede asparges på menuen eller en frikadelle så saftspændt, at den kan assistere den hjemmesyltet agurkesalat og nye kartofler.

  Se menueksempel

DET PRAKTISKE

Minimum 10 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen i alt. 

Livretter kan kombineres med Den Grønne, så I selv vælger, hvor mange dage I ønsker at spise Livretter, og hvor mange dage i ønsker at spise vegetarisk.

Vi leverer i hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Fra 57 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms og fragt).

Prisen varierer efter produkt, tilvalgsmuligheder og leveringsforhold på jeres adresse mm.  

Prøv vores prisberegner her og find jeres pris

 

Se ugens menu 

 • Meyers salat frokostkøkken

  Hvad skal I spise i denne uge?

  Ugens menuer

  Se ugens menu for Livretter, Den Grønne samt Massive Lunch & Catering her.

  Se ugens menu

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

SE VORES ANDRE FROKOSTORDNINGER

Meyers KikærtePandekager

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop


Frokostbuffet med livretter

VELKENDTE LIVRETTER PÅ MENUEN

Vores frokostbuffet ‘Livretter’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af velkendte og veltilberedte livretter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam. På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.

 

BÆREDYGTIGHED OG SOCIAL ANSVARLIGHED

Denne frokostbuffet har ligesom vores andre frokostløsninger en bæredygtig profil, hvor økologi, lokalt kystfiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Vi mener nemlig, at det gode måltid bør tage hensyn til både klodens og vores egen sundhedstilstand. Livretterne laves derfor med en smule mindre kød og en smule mere grønt, og der sparres aldrig på de gode urter, kornet, bærrene og fuldkornet. Af samme grund serverer vi oftest mere kylling, fisk og svinekød frem for det røde kød.