Massive Lunch & Catering

Velsmag, variation og dufte fra verdenskøkkenet. Det er pejlemærkerne, når vi laver firmafrokost i Massive Lunch & Catering. Med de danske favoritter øverst på menuplanen kombineret med en nysgerrighed på køkkener fra hele kloden, kan I glæde jer til en daglig frokostordning, der overrasker både syns- og smagsmæssigt.

Velkendte hverdagsretter og dufte fra verdenskøkkenet

Vi serverer med største selvfølgelighed tarteletter med høns i asparges om mandagen, krydrede samosa med hummus dagen efter og svinekæber med skysauce og små stegte kartofler om onsdagen. På den måde spiser I jer rundt i landskabet og kan se frem til nye smagsoplevelser eller et gensyn med elskede livretter.

Kort sagt hylder vi klassikere fra den danske madtradition, krydser grænser med hele verden og tilbereder dagens firmafrokost med de grøntsager, frugter og fisk, som havet og haven giver fra sig netop nu.

 

 • Noget for enhver smag

  Buffet

  En frokost, der tilgodeser alle på kontoret

  Det er ambitionen om at levere størst mulig velsmag og en frokost, der aldrig skuffer, der driver os. På den daglige buffet vil I opleve at blive præsenteret for nye smagsoplevelser, der vækker appetitten og opretholder jeres energiniveau.

  Vi sørger for en varieret menu med noget for enhver smag, så I kan samle alle jeres kolleger om velkendte hverdagsretter og smagstætte favoritter til frokost hver dag.

 • Den vigtige frokostpause

  Hvad skal I spise?

  Se et menueksempel

  Det er ikke ligegyldigt, hvad vi spiser til frokost. Som det naturlige afbræk fra arbejdsdagen og en tid til påfyldning af både energi og samvær med kollegerne, skal maden sende jer mætte og opløftede tilbage til skrivebordet. Derfor tilbereder vi et dagligt frokostmåltid, der tilgodeser alle kollegerne på kontoret.

  Dagens menu akkompagneres i øvrigt altid af friskbagt rugbrød og surdejsbrød.

  Se menueksempel

"Massive catering leverer altid en lækker varieret menu med noget for enhver smag, og frokostkøen samler sig hurtigt når kl. nærmer sig 12."

Annette, Saatchi & Saatchi
 • Autenticitet og velsmag

  SÅDAN SAMMENSÆTTER VI FROKOSTMENUEN

  Sæsonnære råvarer og det bedste fra vores leverandører

  Vi har en tæt relation til lokale leverandører, slagtere, fiskemænd og grøntsagsavlere, og det er i høj grad deres udvalg, der tegner ugens menu. På den måde er vi altid sikret en frisk forsyning af de råvarer, der er allerbedst lige nu.

  Med en kokkestab, der tæller nationaliteter fra hele verden, lærer vi ofte nye tilberedsningsformer og får suppleret vores eget kartotek af retter. Vi inviterer kokkene til selv at byde ind med retter fra deres barndomskøkken, og det giver maden både autenticitet og afsindig velsmag.

DET PRAKTISKE

Minimum 10 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen i alt.

Vi leverer frokost fra Massive Lunch & Catering i hele Storkøbenhavn. 

Prisen er:

Fra 56 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms og fragt).

Prisen varierer efter produkt, tilvalgsmuligheder og leveringsforhold på jeres adresse mm.  

Prøv vores prisberegner her og find jeres pris

 

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

ANDRE FROKOSTORDNINGER FRA MEYERS

Bestil firmafrokost nemt på vores webshop