Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 67,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting



Ugens menu 28 + 29
-
mandag 07 jul, 2025
-
tirsdag 08 jul, 2025
-
onsdag 09 jul, 2025
-
torsdag 10 jul, 2025
-
fredag 11 jul, 2025
-
mandag 14 jul, 2025
-
tirsdag 15 jul, 2025
-
onsdag 16 jul, 2025
-
torsdag 17 jul, 2025
-
fredag 18 jul, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm.: Kylling diablé - sennepsmarineret kylling overlår - 1 stk. pr. person. Hertil hvidvins skysauce med piment d'espelette samt urterasp. Halal: sammen ret uden hvidvin
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: Cassoulet af bønner, gulerødder og blomkål. Hertil urterasp
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Stegte kartofler med rødløg og gulerødder
Delikatesser
Røget kalkunbryst med ajvar og artiskokker vendt i persille
Mortadella af gris med pistacienødder. Hertil pesto og grillede peberfrugter
(æg, laktose, nødder)
Dagens salater
Sennepsbagte gulerødder med crispy mix og tranebær. Toppet med ristede græskarkerner
Spidskål, blomkål, persille og pærer vendt med hytteost og citron
(laktose)
Grøn salat med agurker og syltede radiser
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm.: Kylling diablé - sennepsmarineret kylling overlår - 1 stk. pr. person. Hertil hvidvins skysauce med piment d'espelette samt urterasp. Halal: sammen ret uden hvidvin
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: Cassoulet af bønner, gulerødder og blomkål. Hertil urterasp (1)
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Stegte kartofler med rødløg og gulerødder
Dagens salater
Grøn salat med agurker og syltede radiser
Varm ret med tilbehør
Souvlaki af gris med grillede rødløg, peberfrugter og kartofler. Halal: Samme ret med kylling
Vegetar/vegansk: Souvlaki af pulled soja med grillede rødløg, peberfrugter og kartofler
Tilbehør: Græsk fladbrød (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Roastbeef med kaperscreme og bagte løg
(æg, laktose)
Tomater med purløgsmayonnaise, syltede skalotteløg og karse
(æg, laktose)
Dagens salater
Tzatziki
(laktose)
Kikærter med hvidkål, radiser og forårsløg vendt med gremolata
Græsk salat med tomater, agurker, rødløg, oregano, kalamata oliven og salatost
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Souvlaki af gris med grillede rødløg, peberfrugter og kartofler. Halal: Samme ret med kylling
Vegetar/vegansk: Souvlaki af pulled soja med grillede rødløg, peberfrugter og kartofler
Tilbehør: Græskfladbrød (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Græsk salat med tomater, agurker, rødløg, oregano, kalamata oliven og salatost
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm.: Okseragout med oksekød, løg, gulerødder, knoldselleri og bacon. Hertil basilikum. Halal: samme ret uden vin eller bacon
Vegetarisk/vegansk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, champignon, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter. Hertil basilikum
Tilbehør: Tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Delikatesser
Pate af gris med syltede hvidløg og cornichoner
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kalkunchorizo med peperonata og mizuna
(laktose)
Dagens salater
Bagte majroer vendt med friseesalat, kapers, citron og krydderurter
Perlespelt med peberfrugter, soltørrede tomater, syltet fennikel og mozzarellaost
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Iceberg, rucola og gulerødder toppet med ristet solsikkekerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm.: Okseragout med oksekød, løg, gulerødder, knoldselleri og bacon. Hertil basilikum. Halal: samme ret uden vin eller bacon
Vegetarisk/vegansk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, chamignoner, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter. Hertil basilikum
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Tilbehør: Tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Iceberg, rucola og gulerødder toppet med ristet solsikkekerner
Varm ret med tilbehør
Alm.: Mørksej med bouillabaisse inspireret sauce af blåmuslinger, rejer, tomater, fennikel, safran og Pernod. Hertil frisk urteblanding samt rouille. Halal: sammen ret uden Pernod
(hvede (glutenholdigt korn), krebsdyr, æg)
Vegetarisk: Bouillabaisse med smørbønner, pinto bønner, artiskokker, tomater, selleri, fennikel, safran og pernod. Hertil frisk urteblandning og rouille. Vegansk: sammen ret uden æg
(æg)
Tilbehør: Basmati ris pilaf
Delikatesser
Røget filet af gris med røræg, cherrytomater og purløg
(æg, laktose)
Kartofler med rygeostsalat med syltede radiser
(æg, laktose)
Dagens salater
Dampet broccoli med hjertesalat, rødløg og syltet ræddiker
Salat Niciose - hjertesalat, kogte kartofler, grønne bønner, cherrytomater, nicoise oliven og kogte æg. Hertil citron og senneps vinaigrette
(æg)
Spæde babysalater med jordbær, mynte og ristede græskarkerner. Hertil balsamico vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk let maltet brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Kokoscookie med hasselnødder og chokolade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm.: Mørksej med bouillabaisse inspireret sauce af blåmuslinger, rejer, tomater, fennikel, safran og Pernod. Hertil frisk urteblanding samt rouille. Halal: samme ret uden Pernod
(krebsdyr, æg)
Vegetarisk: Bouillabaisse med smørbønner, pinto bønner, artiskokker, tomater, selleri, fennikel, safran og Pernod. Hertil frisk urteblandning og rouille. Vegansk: samme ret uden æg
(æg)
Tilbehør: Frisk urteblanding (kørvel, estragon, dild og persille) og rouille
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Spæde babysalater med jordbær, mynte og ristede græskarkerner. Hertil balsamico vinaigrette
Torsdagssødt
Kokoscookies med hasselnødder og chokolade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm.: Pulled pork burgers. Hertil salatmayonnaise og syltede rødløg Halal: Samme ret med kalkun
(æg)
Vegetar: Portobello burger - Portobelloburgers - Grillede portobello svampe med quinoafyld og gratineret gedeost. Hertil salat mayonnaise og syltede rødløg. Vegansk: samme ret uden æg eller mejeriprodukter
(æg, laktose)
Tilbehør: Burger boller med sesam (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Hønsesalat med asparges, svampe og bacon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Oksebryst med pickles, revet peberrod og agurkesalat
Dagens salater
Cremet coleslaw af hvidkål, gulerødder og persille
(æg, laktose)
Pasta penne vendt i rød pesto med bagte peberfrugter, cherrytomater og artiskokker
(hvede (glutenholdigt korn))
Babysalater med rød spidskål, agurker og syltet gulerødder
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græskarkernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm.: Pulled pork burgers. Hertil salatmayonnaise og syltede rødløg Halal: Samme ret med kalkun
(æg)
Vegetar: Portobello burger - Portobelloburgers - Grillede portobello svampe med quinoafyld og gratineret gedeost. Hertil salat mayonnaise og syltede rødløg. Vegansk: samme ret uden æg eller mejeriprodukter
(æg, laktose)
Tilbehør: Burger boller med sesam (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Babysalater med rød spidskål, agurker og syltet gulerødder
Varm ret med tilbehør
Stegte koteletter af gris med herbes de provence ratatoullie - 1 stk pr. person. Halal: Stegt kalkun med ratatoulie
Vegetarisk/vegansk: Stegte veggiedeller med ratatouille - 5 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Koldt salat af pasta penne vendt med persille, hvidløg og ekstrajomfru olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Rejesalat med asparges, æg og krydderurter
(hvede (glutenholdigt korn), krebsdyr, æg, laktose)
Gammeldags oksesteg med waldorfsalat og ristet valnødder
(æg, laktose, nødder)
Dagens salater
Bagte fennikel med radicchio, baby salater, appelsiner og oliven. Toppet med ristede græskarkerner
Perlebyg med grønne bønner, salatløg og syltede gule beder
(hvede (glutenholdigt korn))
Spidskål, revet broccoli, forårsløg, tranebær og ristede mandler vendt med hyldeblomst vinaigrette
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Durumbrød med Bornholmsk durummel
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Stegte koteletter af gris med herbes de provence ratatoullie - 1 stk pr. person. Halal: Stegt kalkun med ratatoulie
Vegetarisk/vegansk: Stegte veggiedeller med ratatouille - 5 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Koldt salat af pasta penne vendt med persille, hvidløg og ekstrajomfru olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Spidskål, revet broccoli, forårsløg, tranebær og ristede mandler vendt med hyldeblomst vinaigrette
(nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Tacos al pastor - stegt kylling med grillede rødløg og peberfrugter. Hertil koriander og tomatsalsa
Vegetarisk/vegansk: Tacos al pastor - stegt 'pulled' soja med grillede rødløg, peberfrugter og majs. Hertil koriander og tomatsalsa
Tilbehør: Bløde taco skaller - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Dyrelægens natmad: leverpostej af gris med saltkød, rødløg og sky
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Æggekage med cherrytomater og agurker
(æg, laktose)
Dagens salater
Elote - majskolber med lime mayonnaise, dehydreret ost og kørvel - 1 stk. pr. person
(æg, laktose)
Sorte bønner med squash, persille og mynte
Fyld til tacos: Ananas salat med rød spidskål, forårsløg, jalapenopeber og lime
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Fransk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Tacos al pastor - stegt kylling med grillede rødløg og peberfrugter. Hertil koriander og tomatsalsa
Vegetarisk/vegansk: 'Tacos al pastor - stegt 'pulled' soja med grillede rødløg, peberfrugter og majs
Tilbehør: Bløde taco skaller - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Fyld til tacos: Ananas salat med rød spidskål, forårsløg, jalapenopeber og lime
Varm ret med tilbehør
Biksemad af gris, okse, løg og kartofler (1,7). Halal: Biksemad af okse med kalkunbacon, løg og kartofler (1). Hertil syltede rødbeder, bearnaise creme og persille (3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler (1). Hertil syltede rødbeder , bearnaise creme og persille (3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Fin skinkesalat med sennep, rødløg og purløg
(æg, laktose)
Kyllingepate med confiteret and og citrontimian. Hertil rabarber og tyttebær chutney
Dagens salater
Stegte jordskokker med spidskål, radiser og krydderurter
Sort quinoa med cherry tomater, peberfrugter og kørvel vendt i koldpresset rapsolie og æbleeddike
Grønt salat med ristet mandelflager. Hertil mormor dressing
(laktose, nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølbrød med kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Biksemad af gris, okse, løg og kartofler (1,7). Halal: Biksemad af okse med kalkunbacon, løg og kartofler (1). Hertil: Syltede rødbeder, bearnaise creme og persille (3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Grønt salat med ristet mandelflager. Hertil mormor dressing
(laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Lamb tikka masala (7,8). Hertil raita (7)
(laktose, nødder)
Vegetarisk/vegansk: Kikærter tikka med gulerødder og auberginer (8). Hertil raita (7)
(laktose, nødder)
Tilbehør: Basmati ris med gurkemeje
Delikatesser
Kalkunbryst med timian og citron serveret med tapanade, oliven og grillede grønt
Æg med russisk salat og æbler
(æg, laktose)
Dagens salater
Kachumbersalat med tomater , agurker, rødløg og grøn chili
Kogte kartofler med grønne ærter, grønne bønner, radiser og nigellafrø. Toppet med granatæble kerner
Frilice med melon, fennikel, mynte og krydret friskostcreme
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kærnemælksbrød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Torsdagssødt
Mazarin med brombær
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Lamb tikka masala (7,8) Hertil raita (7)
(laktose, nødder)
Vegetarisk/vegansk: Kikærter tikka med gulerødder og auberginer
(laktose, nødder)
Tilbehør: Basmati ris med gurkemeje
Dagens salater
Frilice med melon, fennikel, mynte og krydret friskostcreme
(laktose)
Torsdagssødt
Mazarin med brombær
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Høns i asparges. Hertil persille
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk; Jordskokker, rødløg, skorzonerroder og baby spinat i cremet sauce. Hertil persille
Tilbehør: Tarteletter - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Røget medister med rygeost salat og sprød rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Oksespegepølse med remoulade og ristet løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Stegt knoldselleri vendt i grov senneps vinaigrette med grønkål, æbler, rødløg, persille og tranebær. Toppet med ristet hasselnødder
(nødder)
Nakskov brunærter med voksbønner og peberfrugter vendt med estragon og citron
Råkost af gulerødder med rosiner og appelsinjuice
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Høns i asparges, hertil persille
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: Jordskokker, rødløg, skorzonerroder og baby spinat i cremet sauce
Tilbehør: Tarteletter - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Råkost af gulerødder med rosiner og appelsinjuice
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.