Møde & konferencer

Lad os være vært til jeres næste møde. Vi sørger for inspirerende rammer med højt til loftet og løbende forplejning der sikrer effektiviteten og det gode humør. Vi har mødelokaler der både rummer den store teamdag og den eksklusive bestyrelsesmøde.

 • Fasangården

  Møder & Private Dining

  På jagt efter en helt særlig stemning til dit næste møde?

  Lad Fasangårdens unikke stuer danne rammerne. Vi byder på velsmagende forplejning, petanque til pauserne og udsigt til trækronerne i Frederiksberg Have – og den historiske bygning har selvfølgelig moderne AV-udstyr. Der er plads til 12 personer i hver af de private stuer på førstesalen og ca. 20 personer i hver lokale i stueetagen.

  Se Fasangårdens mødepakker
 • Sult i Cinemateket

  Det store møde og biografsal

  En farverig mødevenue centralt i København

  Restaurant Sult ligger centralt i København som en del af Cinemateket.
  Cinematekets moderne biografer (Carl med 182 pladser og Asta med 140) er udstyret med den nyeste teknik og er velegnede til afholdelse af konferencer, præsentationer og filmvisninger. Det er også muligt at holde møde eller workshop i selve restauranten.

  Restaurant SULT står for kvalitetsbevidst forplejning til alle arrangementer og tilbyder en attraktiv møde- og konferencepakke tilpasset dine ønsker.

  Se SULTs mødepakker
 • Meyers madhus

  Teambuilding og mødelokaler

  Et levende hus på Nørrebrogade

  Saml kollegaerne til jeres næste møde eller arrangement i Meyers Madhus, ikke langt fra søerne og Assistens kirkegården. De dygtige kokke og bagere sørger selvfølgelig for mad og drikke undervejs.

  Vi skræddersyr også gerne dagen for jer, og tilbyder både inspirationsoplæg og faglige inputs med markante profiler fra vores virksomhed. Uanset om behovet er et kort møde en formiddag, eller et fuldt dagsprogram, så vil vi glæde os til at kunne hjælpe jer.

  læs mere

Kontakt os med jeres mødeforespørgsler