Book bord
Holde møde på Fasangården 

Møder & Private Dining

Fasangårdens farverige og unikke stuer, med udsigt til Frederiksberg have, er ideelle rammer om mondæne private middage, fællesspisninger og møder.

I stueplan med direkte udgang til haven findes Havesalen (26 gæster). Derudover ligger Spisestuen i stueetagen med direkte udgang til egen terrasse og havens petanquebane (20 siddende gæster). 

 

På første salen ligger Dagligstuen og Frøkenens værelse, hvor der i begge stuer er plads til 12 personer omkring store runde borde. På første salen finder man også det grønne Oehlenschläger værelse. Fra 1842 til 1850 fungerede Fasangården som sommerbolig for dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger. Idag er værelset indrettet med bløde og tunge lænestole og plads til 7-9 personer.

 

Mødet

Frokost

 • Hold møde på gården

  GIV DINE MØDEGÆSTER 20% RABAT

  De historiske stuer på Fasangården sætter smukke rammer for jeres næste møde, workshop eller forretningsfrokost. Her har I overetagen for jer selv og kan nyde dejlig forplejning fra køkkenet undervejs.

  Lige nu kan du tilmed overraske dine gæster med en voucher på 20%, som gæsterne selv kan bruge, når de booker en frokost eller middag hos os efterfølgende.

   

 • Middag i private stuer

  forretningsmiddage fra tirsdag-torsdag

   

  Fasangårdens smukke private stuer på første salen, er ideelle til forretningsmiddagen eller til en hyggelig aften med kollegaerne i egne lokaler. 

  Snack/velkomst
  3 retter (forret-hovedret -dessert)

  inklusiv vand, kaffe og petit four
  650,- per person 

  Inklusiv vinmenu
  950,- per person 

   

  Tilbuddet gælder fra minimum 6 personer, fra tirsdag til torsdag. 

  Menuen kan bookes ved at skrive til fasangaarden@meyers.dk 

Fasangården

Frokost 
Onsdag til søndag
12.00 - 15.00

Aften 
Tirsdag til Torsdag
17.30 - 23.00
Fredag & Lørdag 
17.30 - 00.00

HVOR GEMMER VI OS?

Du finder ind til os via indgang til Frederiksberg Have på Søndre Fasanvej. Igennem porten, ca. 100 meter inde ligger vi lunt i svinget.

Åbningstiderne til Frederiksberg Have følger solnedgangen, hvilket betyder at vi følger vores gæster til og fra porten i vinterhalvåret. 
Oktober - 19:00
November, December - 17:00
Januar, Februar - 18:00

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51