Gastronomisk opkvalificering

Meyers Madhus tilbyder koncentrerede, gastronomisk faglige workshops for madfaglige medarbejdere i f.eks. kantiner, restauranter, bagerier, skoler, institutioner, frivillige organisationer mm.

Indholdet i et gastronomisk opkvalificeringsforløb skræddersyer vi til jeres behov. Vi har ekspertise og erfaring med at gennemføre opkvalificeringsforløb med en række forskellige temaer, herunder:

  • Vejen til velsmag – brug sanserne til at løfte madoplevelsen
  • Principperne i Det Ny Nordiske Køkken
  • Bagning efter principperne i Meyers Bageri
  • Grøn mad – vegetarisk og vegansk mad, der tilfredsstiller selv inkarnerede kødspisere
  • Mad til mange
  • Fermentering
  • Pølsemageri

Opkvalificeringen kan foregå i vores undervisningskøkkener på Nørrebro eller i jeres daglige rammer. Uanset tema, sørger vi for, at deltagerne forlader vores opkvalificering med et hævet fagligt niveau og et sæt værktøjer, der kan omsættes direkte i dagligdagen. Vi kan også tage et udvidet blik på, hvordan I arbejder med mad og måltider i hele organisationen.