Formidling

Vil I bruge madfilm, opskrifter, kogebøger, events mm., som led i jeres kommunikation? Så kan Meyers Madhus hjælpe jer fra idé til færdigt produkt. Vi har gennem 18 år udviklet opskrifter, produceret kogebøger, madfilm og tilrettelagt festivaler og andre events

Vi har stor erfaring med at hjælpe samarbejdspartnere fra idé til færdigt produkt. Vi kan sætte det rigtige hold inklusive fotografer, food-stylister, grafikere, redaktører, tekstforfattere, opskrift-udviklere, projektledere mm. Disse kompetencer stiller vi til rådighed for institutioner, organisationer, foreninger og virksomheder med interesse i at benytte kogebøger, madfilm, events og andet som led i deres kommunikation.

Vi har gennem tiden designet et bredt spektrum af events, som Pop-Up restauranter, Folkekøkkener og Mega-bageworkshops i hele landet, der samler, involverer og begejstrer vidt forskellige målgrupper.

Vi har tidligere blandt andet udviklet kogebøger rettet mod børn sammen med fagforeningen FOA, produceret madfilm sammen med DSB, og udviklet opskriftsamlinger til forskningsprojekter.