Produktudvikling

Meyers Madhus medvirker til gastronomisk produktudvikling på idé, koncept- og produktniveau. Vi har hjulpet en række fødevarevirksomheder med at udvikle kvalitetsprodukter baseret på det nordiske råvaregrundlag.

I et produktudviklingsforløb arbejder vi med hele eller dele af forløbet fra idé- og konceptudvikling over test af produkter til lancering og markedsføring.

Vi arbejder på det erfaringsgrundlag, der ligger i udviklingen af Meyers produktportefølje på så forskellige områder som bagværk, eddiker, røgvarer, charcuteri, syltevarer, vin, most og mejeriprodukter. Vi trækker desuden på de udviklingsopgaver, vi har løst for eksterne fødevarevirksomheder gennem en lang årrække. Dette giver os et unikt indblik i processerne fra den første idé til det endelige produkt skal markedsføres til forbrugeren.

Resultatet er produkter af høj kvalitet med en klar identitet, understøttet af stærk kommunikation, der involverer forbrugeren på nye måder.