Vi brænder for at hæve niveauet

Som en del af Løgismose Meyers er vi i Meyers Kantiner drevet af at forene værdier med værdi.
Vi arbejder for at løfte råvarernes og måltidets kvalitet, samtidig med at vi tager hånd om vores klodes frugtbarhed og fremtidige generationers behov.

Bæredygtig mad med smag, fantasi og kærlighed

I Meyers Kantiner leverer vi prisvindende og markedets førende forplejningsløsninger til erhvervslivet.

Vi driver jeres kantine, i jeres hus, som en skræddersyet og eksklusiv personalerestaurant, og vi gør det på en måde, hvor gastronomien, værtskabet og samarbejdet løfter barren til allerhøjeste niveau.

Vi vinder priser for vores kantinedrift og har lange og stærke samarbejder med vores kunder. Det formår vi, fordi vi sammen skaber den slags måltidsoplevelser, der bliver til en af jeres kollegers kernefortællinger omkring jeres virksomhed og arbejdsplads.

For maden er nemlig vores metier...

Siden vores start i 1999 har vi udviklet stærke samarbejder med landets førende private virksomheder og offentlige instanser. Vi servicerer i dag en lang række af landets største offentlige instanser og private virksomheder indenfor bl.a. pharma, consulting, IT, finans, engineering, professional services og højt specialiseret produktion i hele landet.

Og vi gør det desuden til en konkurrencedygtig pris, som gør en afgørende forskel for vores kunder i deres hverdag og leverer både bedre sundhed, trivsel og produktivitet hos de ansatte, på grundlag af en transparent økonomi og et stærkt partnerskab.

Vi er altid til stede i huset med nogle af branchens dygtigste køkkenchefer og gastronomer, og vores mindste kantine har blot 30-40 gæster til frokost, mens den største enkeltstående enhed har over 1.600 dagligt spisende, som vi servicerer med bl.a. frokost, morgenmad, mødeforplejning, take away, m.m.

"I PKA taler vi ofte om, at niveauet stiger dag for dag. Vi overraskes stort set dagligt med noget nyt og spændende"

Tomas Frydenberg, medlemsdirektør, PKA


Passion og begejstring fra jord til bord

EN DEL AF LØGISMOSE MEYERS-FAMILIEN

Med en Meyers Kantine i huset får du ikke bare en kantineoperatør, som kan tage hånd om alle jeres forplejningsbehov. Vi er en del af Løgismose Meyers-gruppen, som arbejder dybt passioneret med samtlige aspekter af fødevareproduktionen.

Vores mange søstervirksomheder i Løgismose Meyers giver os en unik mulighed for inspiration og samarbejde om nye produkter og metoder. Vi dækker hele madspektret fra jord til bord, og vi producerer selv brød, frugt, kød, mel, ost, mejeriprodukter, chokolade, kaffe, delikatesser og mange andre råvarer af høj kvalitet – fra eddikelagring og bagerier til mejerier og gourmetrestauranter.

Løgismose Meyers er en virksomhed, der hele tiden er i bevægelse og konstant afsøger nye gastronomiske græsgange. I Meyers Kantiner bruger vi vores søstervirksomheders indsigter, produkter og råvarer og vores egen mangfoldige madpalet til at skabe enestående løsninger, som ingen andre i kantinebranchen kan tilbyde.

Vi er en stærk spiller på fødevaremarkedet, og vi føler et stort ansvar for at være med til at hæve overliggeren. Vi iværksætter løbende ad hoc-samarbejder med avlere og producenter om at udvikle nye råvarer – både for at sikre os selv den råvarekvalitet, vi ønsker, og for at være med til at forbedre fødevaremarkedet i Danmark.


Mad der giver en god smag i munden

VORES FAGLIGE KODEKS

Alle virksomheder er i dag optaget af at gøre noget godt for deres medarbejdere, deres bundlinje og for kloden. I Meyers Kantiner kan vi hjælpe jer med netop dét og endda med markedets førende bærdygtighedsprofil.

Vores vision er at skabe uforglemmelige måltidsoplevelser og fremme dansk madkultur. Det stiller store krav til både kvalitetssans, kreativitet og ordentlighed. At have stærke holdninger og værdier giver både retning og fortæller, hvad vi skal vælge til og fra. Og det betyder, at vi er nødt til at være konsekvente.

Det gode måltid er kun toppen af isbjerget. Før det kommer på tallerkenen, er der blevet truffet mange forskellige valg, der gerne skal ende med at gå op i en højere enhed. Hvad hjælper det fx at ens tilberedningsmetoder og gastronomiske fantasi er i top, hvis man vælger at bruge billig og smagløs kylling fra Kina?

Der skal være sammenhæng – hele vejen fra jord til bord.

Et af vores stærkeste værktøjer til kvalitetssikring er Vores Faglige Kodeks, der stiller branchens højeste krav til råvarer, bæredygtighed, ansvarlighed og dyrevelfærd, samt sikrer, at alle vores daglige 25.000 måltider er tilberedt efter de samme kvalitetskriterier.

Vores Faglige Kodeks beskriver, hvilke typer råvarer vi bruger, hvordan vi tager hensyn til både smag, dyrevelfærd og nærhedsprincipper, hvordan vi tilbereder og tilsmager samt hvilket serviceniveau, vi ønsker. Alle vores medarbejdere bliver uddannet i kodeksets tanker, og det ligger på rygraden i alle vores køkkener.

Det er en helt central del af vores selvforståelse, at vi tænker på den påvirkning vores adfærd i hverdagen har på vores samfund, åndsliv, klima og miljø. Derfor har vi taget valg såsom at definere hele varekategorier som økologiske, og derfor valgte vi for år siden udelukkende at bruge Niels & Gretes økologiske æg og Label Rouge kyllinger fra Løgismose, som er opvokset i fuld frihed ved foden af Pyrenæerne.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?