Menueksempler
Her kan I se nogle eksempler på, hvad vi servere til vores frokostkunder. Klik på Portionspakket eller Livretter.
FRIKASSE MED SPRÆNGT KYLLING, SOMMERGRØNT OG URTER*
Serveret med
- Gratineret porre med timian
- Kogte hvede kerner med asparges, persille og grov sennep
- Bladselleri, gråærter, spinat, løvstikke og crudite af persillerod.
- Gremolata af revet peberrod, persille og citronskal
- Purpurhvedebrød og rugbrød
- Rødbedetatar
- Grov pate med syltede agurker og grov sennep
- *Alternativ ret: Vegansk frikasse med rodfrugter og persille
BRÆNDENDE KÆRLIGHED MED KARTOFFELMOS*
Serveret
- Stegt pastinak med hasselnøddeolie, persille og eddike
- Sprød spidskål, frisk grønkål, fricee og asparges med grov sennepsdressing
- Syltede rødbeder
- Emmerbrød og rugbrød
- Syltede gulerødder med estragoncreme
- Kyllingesalat med svampe og syltede løg
- *Vegansk brændende kærlighed med røget selleri og bløde løg
DAGENS SANDWICH MED KØD ELLER FJERKRÆ
Ølandshvedebrød med rejesalat med masser af grøntsager, frisk lime, forårsløg og dild
Hertil salat af hvide bønner med søde tomater, sorte oliven, syltet rødløg, grillede pebre og oregano
DAGENS VEGETARISKE SANDWICH
Ølandshvedebrød med pebersalami og flødeost rørt med citron, med agurk og sprødt grønt
Hertil Fennikelcrudité med milde kål og agurker vendt salt og citron
DAGENS SANDWICH UDEN GLUTEN, LAKTOSE OG NØDDER
Glutenfri bolle med kerner og korn fyldt med lufttørret oksekød, urtepesto, pebersalat og flere slags tomat
UGENS HÅNDMADDER MED KØD ELLER FJERKRÆ
Friskbagt rugbrød med roastbeef, grov pickles, peberrod og karse
Friskbagt rugbrød med lakserillette, radiser og dild
Hertil bønnesalat med urtedressing, grillede gulerødder og spidskål
DAGENS SALAT MED KØD ELLER FJERKRÆ
Stegt kalv i tynde skiver, små tomater og couscous med basilikum. Ristede squash, aubergine og rucola
Hertil ølandshvedebolle
DAGENS VEGETARISKE SALAT
Grillet halloumi med blomskålscouscous, oliven, agurk og langtidsbagte tomater. Grillede butternut-squash med linser og grøn ærte pure
Hertil ølandshvedebolle.
DAGENS VEGANSKE SALAT
Grillet halloumi med blomskålscouscous, oliven, agurk og langtidsbagte tomater. Grillede butternut-squash med linser og grøn ærte pure
Hertil ølandshvedebolle.
DAGENS SALAT MED KØD ELLER FJERKRÆ UDEN GLUTEN OG LAKTOSE
Stegt kalv i tynde skiver, små tomater og couscous med basilikum. Ristede squash, aubergine og rucola
Hertil glutenfri bolle
DAGENS VARME RET MED KØD ELLER FJERKRÆ
Langtidsstegt kalveyderlår med lun vinaigrette af pærecider og brunet smør, hertil marinerede penne pasta med masser af grøntsager og friskrevet Grana Padano.
Hertil ølandshvedebolle og salat af flækærter med grillede gulerødder & radicchio vendt med grøn peberfrugtsalsa.
DAGENS VEGETARISKE VARME RET
Tikka Masala med kikærter og blomkål i krydret sauce med kokos, ingefær og tomat, serveret med perlebyg.
Hertil kikærter og sommerkål med garam masala, tomat og spinat og ølandshvedebolle.
DAGENS VEGANSKE VARME RET
Blomkål og store hvide bønner i BBQ, med røget paprika og æblecider, med stegte kartofler og majs.
Hertil flere slags ærter, bladselleri, agurk og persille og ølandshvedebolle.
DAGENS VARME RET UDEN GLUTEN, LAKTOSE OG NØDDER
Sprængt kalvebryst i gluten og laktosefri sennepssauce med bagte persillerødder og rødbeder glaseret i æblecidereddike.
Hertil broccolicrudité med hjertesalat, mormordressing, urter og glutenfri bolle.