Meyers frokostordning i Aarhus

Snart åbner vi dørene til vores nye køkken i Tranbjerg. Herfra vil vi hver dag udvikle, lave og levere velsmagende frokostretter til virksomheder i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg og Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vi ved, at det gode måltid midt på dagen kan betyde en verden til forskel – både for medarbejdernes sundhed, effektiviteten ved skrivebordet og det gode arbejdsmiljø –  og derfor vil vi gøre vores ypperste for at lave en frokost til jer, der rimer på velsmag, variation og sundhed.

Vi henvender os til virksomheder med alt fra 10 til flere hundrede medarbejdere, der ønsker at sikre en sund, lækker og bæredygtig frokost med økologisk profil. I kan vælge mellem en portionspakket frokostløsning og en frokostbuffet med gode gedigne livretter. 

Kontakt os via telefon eller kontaktformular herunder for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer. 

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

"Velsmagende og lækker mad, der følger alle de forholdsregler vi skal tage for at overholde sikkerheden"

Ninna, Hjaltelin Stahl
 • Portionspakket frokost

  Skræddersy jeres frokostordning

  Hver uge vil I på menuen møde et varieret udvalg af sprøde, mættende salater med grønne proteiner og årstidens grøntsager, saftige sandwich med forskelligt fyld, opdaterede versioner fra den danske smørrebrødsseddel og varme livretter, som vi kender og elsker dem.

  Med den portionspakkede frokost kan vi ikke kun forbedre spiseoplevelsen og variationen hos jer, vi går også et skridt i retning mod en mere bæredygtig frokost, hvor vi kan minimere det madspild, der er uundgåeligt på den klassiske buffet, ligesom vi kan skabe tryghed i forhold til mulig smittefare.

  Som altid har vores kokke grydeskeen dybt nede i de grønne gryder og kigger gerne udover vores landegrænser for at søge inspiration fra verdens store køkkener. Uanset, om I vælger spidskålsalat, stroganoff eller sildemad kan I være sikre på, at retterne er lavet helt fra bunden af de råvarer, som sæsonen kaster af sig netop nu.

  Læs mere
 • Frokostbuffet

  En frokost fuld af livretter

  Med vores frokostbuffet fejrer vi de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

  Læs mere