Meyers frokostordning i Aarhus

Vi har åbnet et helt nyt køkken i Tranbjerg, hvorfra vi hver dag udvikler, laver og leverer velsmagende frokostretter til virksomheder i Aarhus og omegn, samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

"Velsmagende og lækker mad, der følger alle de forholdsregler vi skal tage for at overholde sikkerheden"

Ninna, Hjaltelin Stahl
 • Bestil jeres frokostordning online med få klik

  – så giver vi morgenmad til hele kontoret

  Vi har netop lanceret Meyers Frokostportal – et digitalt univers, som gør det endnu nemmere at være frokostkunde hos os, ligesom nye kunder med få klik kan bestille deres næste frokostordning online.

  Kort sagt har vi samlet alle behov i forbindelse med den daglige håndtering og bestilling af firmafrokost ét sted med fleksibilitet og brugervenlighed i fokus. Skift mellem de forskellige velsmagende koncepter uge for uge, juster kuvertantal og bestil mødeforplejning – det hele klaret online.

  Vi giver gratis morgenmad til hele kontoret, hvis I bestiller jeres firmafrokost via vores nye webshop blandt de første 30 virksomheder.

  Bestil frokost
 • Portionspakket frokost

  Skræddersy jeres frokostordning

  Hver uge vil I på menuen møde et varieret udvalg af sprøde, mættende salater med grønne proteiner og årstidens grøntsager, saftige sandwich med forskelligt fyld, opdaterede versioner fra den danske smørrebrødsseddel og varme livretter, som vi kender og elsker dem.

  Med den portionspakkede frokost kan vi ikke kun forbedre spiseoplevelsen og variationen hos jer, vi går også et skridt i retning mod en mere bæredygtig frokost, hvor vi kan minimere det madspild, der er uundgåeligt på den klassiske buffet, ligesom vi kan skabe tryghed i forhold til mulig smittefare.

  Som altid har vores kokke grydeskeen dybt nede i de grønne gryder og kigger gerne udover vores landegrænser for at søge inspiration fra verdens store køkkener. Uanset, om I vælger spidskålsalat, stroganoff eller sildemad kan I være sikre på, at retterne er lavet helt fra bunden af de råvarer, som sæsonen kaster af sig netop nu.

  Læs mere
 • Frokostbuffet

  En frokost fuld af livretter

  Med vores frokostbuffet fejrer vi de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

  Læs mere

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.


Frokostordning i Aarhus

SMÆK PÅ SMAG OG GODE RÅVARER

Meyers Frokostordning leverer sunde og velsmagende frokostretter til firmaer i Aarhus og omegn, der ønsker en frokostordning med en økologisk og bæredygtig profil. Alle retterne laves fra bunden i vores køkken i Tranbjerg, hvorfra de bliver leveret til firmaer i Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vores frokostordning er både for store firmaer med op til flere hundrede medarbejdere og til de mindre virksomheder med helt ned til 10 ansatte. Vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne.

 

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING

Når vores kokke går i køkkenet, arbejder de altid med respekt for mennesker, dyr og natur. Frokostordningen har en bæredygtig profil, hvor dyrevelfærd, økologi og det kystnære fiskeri vægtes højt. Derudover er variation også centralt for vores madordning, og derfor skifter vores menuer fra uge til uge og inspireres af, hvilke danske råvarer, der er i sæson. Vores dygtige kokke laver al maden fra bunden, og de tilbereder det hver dag med velsmagende krydderier, der vækker sanserne og nysgerrigheden. På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag.

Der er mulighed for at vælge mellem en portionspakket frokostløsning og en frokostbuffet med gode, gedigne livretter.

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer.