Den Grønne

Vores grønne frokost er ikke bare en kødløs version af den velkendte frokostmenu. Det vegetariske måltid har sin egen identitet og består af flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden. Hver dag vil der desuden tegne sig et tydeligt smagsmæssigt tema – for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.

  • Flexibel frokostløsning

    Én eller flere grønne dage?

    I vælger selv, hvor meget grønt I har appetit på

    Grøntsagerne har altid spillet en central rolle i vores frokostkøkken, og på de 15 år, vi har leveret frokostmåltider er der sket en tydelig bevægelse i retning af en endnu grønnere madkultur i Danmark – for sundhedens, planetens og velsmagens skyld.

    Det har vi nu taget konsekvensen af, når vi tilbyder muligheden for at tilvælge én eller flere grønne dage om ugen som supplement til vores velkendte frokostmenu. Udviklingen af den gastronomiske profil vil være ledet af Sanne Holden Venlov, en af Danmarks absolutte dygtigste grønne profiler.

"Den grønne menu er som at være på eventyr hver dag"

Sisse, SYBO games


Tag-selv-buffet

Maden

- Den ene -

Typisk en sammenkogt ret af sæsonens grøntsager sammen med mættende proteiner i en krydret sauce.
Ved siden af serveres fire slags tilbehør som fyldige salater, toppings, saucer, korn eller bælgfrugter.

- Den anden - 

Helstegte grøntsager eller grønne proteinkilder som falafler, samosa eller rødbededeller. Ved siden af fire slags tilbehør som fyldige salater, toppings, saucer, korn eller bælgfrugter.

 

 

- Desuden - 

Smørbare spreads, postejer, skiveskårede delikatesser og grønt pålæg, som er oplagt at servere med brød.

- Brød, ost, kage og shots -

Tre slags brød hver dag, sunde shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag og hjemmebagt kage hver torsdag. Oste én eller flere gange om ugen kan tilkøbes.

  • Susanne Holden Venlov

    Tankerne bag

    Udviklingen af Den Grønne frokostordning

    Med vores vegetariske frokost hylder vi de fantastiske råvarer fra planteriget og flytter grænserne for, hvordan et vegetarisk måltid kan se ud – et måltid, der giver den fylde, velsmag, mæthed og tilfredshed, som mange af os er vant til at forbinde med råvarer fra dyreriget.

    Læs mere her

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en frokost til jer

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 71 99 88 33 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.