En kantinedrift der tager hånd om hele jeres madliv

Meyers Kantiner står for maden på arbejdet – alt fra den daglige frokost til eksklusive direktionsmiddage.
Med prisvindende kantineløsninger og markedets førende bæredygtighedsprofil, kan vi både hjælpe jer med at mætte maver og nære kreativiteten, samtidigt med at vi understøtter jeres samfundsansvar.

Lad os hæve niveauet sammen

Med Meyers Kantiner får I jeres eget køkken. Et sted, som hver dag serverer spændende hverdagsmad, der kildrer smagsløgene og giver fornyet energi. Vi er med hele vejen rundt og kan dække alle jeres forplejningsbehov morgen, middag og aften.

Vi serverer hver dag godt 25.000 måltider ved omtrent 80 lokationer, og vi har vundet prisen for Danmarks Bedste Kantine tre gange i løbet af de sidste 10 år – i 2010, 2013 og 2017. Vi var blandt finalisterne i 2018, og er indstillet igen i 2019.

Vi nyder godt af at være en del af et unikt økosystem i Løgismose Meyers, som bl.a. producerer en lang række af egne signaturprodukter såsom vin, te, kaffe, chokolade, brød, olier, eddiker, mejeriprodukter og meget, meget mere.

Meyers Madhus

En anden brik i vores mosaik er det forhold, at vi har vores egen unikke inkubator for kvalitet, innovation og formidling i Meyers Madhus. Madhuset er landets førende gastronomiske dynamo, som samtidigt også nærer en social agenda om at benytte kulinariske greb som løftestang. Denne mangfoldige madpalet bevirker, at vi kan skabe enestående løsninger for jer, som ligger langt ud over det, andre kantineleverandører kan tilbyde.

Ikke nok med at vi kan tiltrække branchens dygtigste og mest passionerede madartister; vi kan også trække på vores søstervirksomheder i Løgismose Meyers, der kan hjælpe med alt fra et stort medarbejder-eller kundearrangement med gourmetmiddag i Den Kongelige Opera til 1.000 gæster eller teambuildingkurser med madlavning og coaching.

I Meyers Kantiner har vi markedets skrappeste krav til økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Alle kantiner har som min. 30% økologi - svarende til det økologiske spisemærke i bronze.


Hvad får du med en kantineordning fra Meyers?

Vores udgangspunkt er det lokale råvaregrundlag i Danmark og landene lige omkring os. Det er sæsonens smage og dufte fra vores egen region, som vi først og fremmest lader os inspirere af. Havet omkring Danmark, de vilde landskaber, vores marker, drivhuse og stalde rummer i sig selv en gigantisk mangfoldighed. Og jo mere vi stiller skarpt på naturen omkring os, des flere muligheder ser vi.

De råvarer vi vælger, skal leve op til vores høje krav til smag, kvalitet, økologi, sundhed, sæson, bæredygtighed og dyrevelfærd. Kravene er ikke statiske – vi skærper dem løbende.

Vi er en stor spiller på fødevaremarkedet, og det ansvar tager vi meget alvorligt. Vi vil gerne præge og udvikle den danske fødevareproduktion, og vi indgår ofte produktionspartnerskaber for at sikre, at vi får særlige råvarer eller produkter, som lever op til vores kvalitetskrav eller bidrager til mangfoldigheden på fødevaremarkedet.

 

VI ER MED HELE VEJEN RUNDT

Med en Meyers Kantine bliver I en del af Løgismose Meyers-familien med alt, hvad det indebærer, og vi kan stå for alle de forplejningsbehov, som I måtte have:

- Morgenmad, frokost og aftensmad
- Mødeforplejning med alt fra kaffevogn til et overdådigt 7-retters gourmetmåltid
- Konferencer, julefrokoster, sommerfester og særlige events
- Jeres egen in-house café
- Webshop med alt fra lokalt produceret take away til signaturprodukter fra hele Løgismose Meyers sortiment af delikatesser, olier, vine, chokolade, brød, kogebøger og gaveæsker
- Madkurser, workshops og teambuilding

Vi laver mad til alt fra små kvalitetsbevidste virksomheder med en enkelt kok til nogle af landets største og mest komplekse virksomheder

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine kollegaer?