Værtskab

Velsmag og værtskab går hånd i hånd. Vi skal være lige så omhyggelige med vores værtskab, som vi er med vores mad. Hvad end du møder os i en kantine, ved et frokostbord, i vores køkkener eller til et arrangement, ønsker vi at være værter for en måltidsoplevelse, som både er gastronomisk, sanselig og social. Derfor gør vi os hver eneste dag umage for at lave måltider, der gør en afgørende forskel for vores gæster.


Det gode værtskab er et møde mellem mennesker, der bygger på respekt, nærvær og overskud, og det er vores opgaver at sætte de bedste rammer, så du kan opleve vores gastronomiske visioner og værdier. Midt i det er altid en samtale om, hvad det gode måltid er for den enkelte, for os som samfund og for planeten. Og vi kan ikke forestille os et bedre sted at tage den samtale end omkring spisebordet.


Men værtskab handler også om den måde, vi anskuer verden. Hvordan vi altid søger at løse en opgave, så den er til glæde og gavn for flere. Hvordan vi grundlæggende ønsker, at den planet, vi giver videre til de kommende generationer, skal være rigere og mere vital, end den vi arvede fra vores forældre.


Hver eneste dag arbejder vi på, hvordan vores erfaringer og ressourcer kan blive en kilde til håb og muligheder for dem, som ikke føler sig inviteret med til bords.