FROKOSTORDNING I AARHUS

Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere en velsmagende frokost til jer, der har sæsonens råvarer i fokus og er fyldt med velkendte livretter og saftige surdejsbrød. Vi leverer frokostordningen lige til døren i Aarhus og omegn - blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Og vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, sandwich, søde sager med mere.

Få et tilbud

FROKOSTORDNING I AARHUS

Vores idé om et levende hverdagskøkken

Meyers Frokostordning Almanak

Aarhus og omegn

 

Fra 61,00kr pr. kuvert

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

 

Få et tilbud

 

Vi leverer i Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Ugens menu 29 + 30

 1. mandag 15 jul, 2024
 2. tirsdag 16 jul, 2024
 3. onsdag 17 jul, 2024
 4. torsdag 18 jul, 2024
 5. fredag 19 jul, 2024
 6. mandag 22 jul, 2024
 7. tirsdag 23 jul, 2024
 8. onsdag 24 jul, 2024
 9. torsdag 25 jul, 2024
 10. fredag 26 jul, 2024

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

 • Vi leverer frokost i Aarhus og omegn - blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle

{{message}}

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

Bestil jeres nye firmafrokost direkte på vores frokostportal


Frokostordning i Aarhus

FROKOST I AARHUS OG OMEGN 

Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle - vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken i Aarhus og Tranbjerg, hvorfra de bliver leveret til firmaerne.  

Hvis du er på udkig efter en nem og lækker frokostordning i Aarhus-området, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Vi tilbyder en skræddersyet firmafrokost, der passer til dine behov og præferencer. Vores frokostordning omfatter et bredt udvalg af lækre retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi går op i at tilbyde en varieret menu, så der er noget for enhver smag.  

Vores firmafrokost er en ideel løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en sund og velsmagende frokost. Vi giver muligheden for en god, varieret frokost alt efter, om I er på udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder vores frokostkøkken for "Almanak". Almanak er en frokostordning, der byder på sundhed, velsmag og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og sikre den variation som mange kunder efterspørger i en frokostordning.   

Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at din virksomhed får leveret en nem og velsmagende frokost hver dag. Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise. Vi tilbyder også en nem online bestillingsportal, hvor du kan tilpasse din frokostordning og bestille frokost til virksomheden på et tidspunkt, der passer dig.  

Hvis du er på udkig efter en nem, økologisk og ikke mindst velsmagende frokostløsning, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle - herunder vores vegetariske og økologiske frokostmuligheder. 

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I AARHUS 

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.    

 

Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på et sundt og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Tranbjerg, Aarhus.  

På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter.   

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers. 

MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS  

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.   

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.