FROKOSTORDNING I AARHUS
Vi leverer frokostordning i Aarhus samt i store dele af Jylland lige til døren. Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere jer en velsmagende frokost, der har sæsonens råvarer i fokus. Vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, sandwich, søde sager m.m.
Få et tilbud-
Firmafrokost fra Meyers i Aarhus og omegn
I Meyers laver vi frokost med respekt for råvarerne, sæsonerne og dem, der skal spise med. Vi tror på, at et godt måltid midt på dagen kan gøre en forskel – for arbejdsglæden, fællesskabet og energien resten af dagen.
Vi tilbereder vi hver dag en varieret frokostbuffet fra bunden. På menuen finder I både lune livretter som frikadeller med stuvet spidskål, klassisk lasagne eller kylling i karry – og en god håndmad med hjemmelavet pålæg, sprød salat og friskbagt brød. Indimellem lader vi os også inspirere af verdenskøkkenet, og I kan møde retter som chili sin carne, falafel med tahindressing eller en varm curry med linser og grønt.
Vi leverer til både små og store virksomheder fra minimum 10 kuverter pr. dag og 4 dage om ugen. Priserne starter fra 64 kr. ekskl. moms pr. kuvert.
Ugens menu 38 + 39
-
mandag 15 sep, 2025
-
tirsdag 16 sep, 2025
-
onsdag 17 sep, 2025
-
torsdag 18 sep, 2025
-
fredag 19 sep, 2025
-
mandag 22 sep, 2025
-
tirsdag 23 sep, 2025
-
onsdag 24 sep, 2025
-
torsdag 25 sep, 2025
-
fredag 26 sep, 2025
Varm ret med tilbehør
Lune frikadeller af gris - 2 stk pr. person (1, 3, 7). Halal: lune frikadeller af kylling - 2 stk pr. person (1, 3, 7)
Vegetarisk/vegansk: dild frikadeller - 2 stk. pr. person
Tilbehør: kartoffelsalat med ærter, radiser, rødløg og krydderurter (3, 7)
Delikatesser
Kylling i karrycreme med champignoner, cornichoner, syltede rødløg og krydderurter. Hertil stegt bacon. (3, 7)
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme, æbler og tyttebær (3, 7)
Dagens salater
Meyers brune bønner med voksbønner og peberfrugter vendt med estragon og sennepsvinaigrette
Grøn spidskål med gulerødder og syltede porrer. Hertil fransk dijondressing (3)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Surdejsbrød med fuldkorn (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Vindaloo med kylling, kartofler, løg, chili og tamarind
Vegetarisk/vegansk: Vindaloo på Meyers lollandske rosiner med græskar, kartofler, løg, chili & tamarind
Tilbehør: basmatiris med kardemomme
Topping: mynte- og koriandercreme (7)
Delikatesser
Kamsteg af gris med råmarineret rødkålssalat, æbler og svesker
Kartofler med radiser og rygeostcreme (3, 7)
Dagens salater
Meyers belugalinser med squash, grøn chili, persille og mynte
Hvidkål, grønkål, gulerødder og rødløg vendt med citron og sennepsfrø. Toppet med ristede peanuts (8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Bradepandebrød smurt med yoghurt og hvidløg - bagt på surdej (1, 7)
Varm ret med tilbehør
Alm.: spansk tortilla med chorizo af gris, kartofler, løg og peberfrugter (3, 7). Halal: spansk tortilla med chorizo af kalkun, kartofler, løg og peberfrugter (3, 7)
Vegetar: spansk tortilla med kartofler, løg og peberfrugter. (3, 7) Vegansk: Pasta penne med auberginer, courgetter, løg og peberfrugter vendt med romescosauce
Topping: grøn mojo sauce
Delikatesser
Torskerognssalat med kartofler, edamamebønner og bagte cherrytomater (3, 4, 7)
Pølse af kyllingebryst med persille og ramsløg. Hertil baba ganoush og bagte peberfrugter (7, 8)
Dagens salater
Rød quinoa med majs, agurker, cherrytomater, oregano og syltede jalapenos
Stegte peberfrugter med frisée, hjertesalat og krydderurter. Toppet med røget mandler (8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Hogaza - rustikt spansk surdejsbrød på hvedemel og rugmel (1)
Varm ret med tilbehør
Alm.: okseragout med løg, gulerødder, knoldselleri og bacon. Halal: okseragout med løg, gulerødder og knoldselleri.
Vegetarisk/vegansk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, champignoner, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter
Tilbehør: pasta penne vendt med olivenolie (1, 3)
Topping: basilikum
Delikatesser
Paté af gris med syltede hvidløg og cornichoner (1, 3, 7)
Saltbagt knoldselleri med hasselnødder og løvstikke. Hertil blomkål- og havtornremoulade (3)
Dagens salater
Hvedekerner med fennikel, forårsløg, persille, mynte og citron (1)
Hjertesalat, romainesalat med croutoner og Parmigiano Reggiano. Hertil cæsardressing (1, 3, 7)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Grov ciabatta på surdej (1)
Torsdagssødt
Gammeldags æblekage med smørristede havre og makroner - indeholder mandler (1, 3, 7, 8)
Varm ret med tilbehør
Alm.: nakkesteg af gris marineret med urter og hvidløg - 1 skive pr. person. Halal: stegt kalkuncuvette marineret med urter og hvidløg - 1 stk. pr. person
Vegetarisk/vegansk: falafler - 5 stk pr. person
Tilbehør: couscous med rødløg, citronskal, squash, forårsløg, persille og mynte
Topping: lime- og krydderurtedressing (7)
Delikatesser
Æg med russisksalat og æbler (3, 7)
Dyrelægens natmad: leverpostej af gris med saltkød, rødløg og sky (1, 3, 7)
Dagens salater
Kikærter med savoykål, syltet græskar og persille
Broccoli med tranebær, rødløg og cremet dressing. Toppet med ristede mandelsplitter (3, 7, 8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Fuldkornssurdejsbrød med solsikke og gulerødder (1)
Varm ret med tilbehør
Alm.: paprikagryde med gris, cocktailpølser, bacon, løg, peberfrugter og champignoner (7). Halal: paprikagryde med kylling, kyllingepølser, løg, peberfrugter og champignoner (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: paprikagryde med Meyers bønner, skovsvampe, løg, peberfrugter og champignoner.
Tilbehør: langkornet ris.
Delikatesser
Æg med rejer, dildcreme og citron (2, 3, 7).
Hønsesalat med asparges, svampe og bacon (1, 3, 7).
Dagens salater
Perlebyg med grønkål, æbler, rødløg, persille og salatost (1, 7).
Råkost af gulerødder med rosiner og appelsinjuice.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Surdejsbrød med fuldkorn(1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: lammekebab med grillede rødløg, peberfrugter og semitørrede tomater.
Vegetarisk: grillede grøntsagskebab med et mix af aubergine, semitørrede tomater, rødløg, champignoner og østershatter med stegt halloumi (7).
Vegansk: samme ret uden mejeriprodukter.
Tilbehør: fladbrød (1).
Topping: krydret hvidløgsdressing (7).
Delikatesser
Mortadella af gris med pistacienødder. Hertil pesto og grillede peberfrugter (3, 7, 8).
Tomater med purløgsmayonnaise, syltede skalotteløg og karse (7).
Dagens salater
Smørbønner med voksbønner, frisée, peberfrugt, citron og persille.
Salat Malouf, marinerede rødløg og cherrytomater.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: høns i asparges (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: jordskokker, rødløg, skorzonerrødder og babyspinat i cremet sauce (1, 7).
Tilbehør: tarteletter (2 stk. pr. person) (1).
Toppings: persille og cherrytomater.
Delikatesser
Gammeldags oksesteg med waldorfsalat og ristede valnødder (3, 7, 8).
Grov skinkesalat med rødløg, sennep og purløg (3, 7).
Dagens salater
Quinoa med ærter, cherrytomater, peberfrugter og persille.
Grøn salat med gulerødder og agurker. Toppet med ristede kerner. Hertil rød balsamicovinaigrette.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Surdejsbrød med rødbede og græskarkerner (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: cubansk picadillo af oksekød med grønne oliven og rosiner.
Vegetarisk/vegansk: cubansk picadillo af sojakød med grønne oliven og rosiner.
Tilbehør: cubanske ris med Meyers ærter.
Topping: limebåde.
Delikatesser
Hamburgerryg med italiensksalat og rødløg (1, 3, 7).
Brie med urtepesto hertil blommekompot og kiks (1, 7).
Dagens salater
Meyers sorte bønner med agurker, forårsløg, mango, mynte og lime.
Bagt fennikel med radicchio, babysalat, appelsiner og oliven. Toppet med ristede græskarkerner.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Surdejsbrød med sesam og fuldkorn (1).
Torsdagssødt
Squashkage med kokos - indeholder hasselnødder og mandler (1, 3, 7, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: biksemad af gris, okse, bacon, løg og kartofler (1, 7). Halal: biksemad af okse, kalkunbacon, løg og kartofler (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler (1).
Toppings: syltede rødbeder, bearnaisecreme og persille (3, 7).
Delikatesser
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg (1, 3).
Hvidfiskspaté med kaperscreme og bagte tomater (3, 7).
Dagens salater
Anicia linser med gulerødder, persille, kørvel, citron og dijonsennep.
Spidskål med æbler, purløg, estragon og Meyers æblemost.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Surdejs trekornsbrød med fuldkorn og hvedekerner (1).
-
Tilvælg mødeforplejning eller tilpas jeres frokostordning hos Meyers
Med Meyers frokostordning i Aarhus kan I gøre jeres frokostordning endnu mere fleksibel. Tilføj mødeforplejning med alt fra håndmadder og frokostanretninger til søde fristelser og energigivende snacks. Uanset om det gælder et dagligt behov eller særlige lejligheder, kan vi hjælpe med at skræddersy løsningen til jeres arbejdsdag.
Læs mere
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING I AARHUS OG OMEGN
-
Leveret frokost fra 10 kuverter, minimum 4 dage om ugen
-
Pris fra 64,- pr. kuvert
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Aarhus og Midtjylland - blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle
-
Sund og velsmagende frokost i Aarhus og omegn
Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i Aarhus og omegn. Frokosten er mættende, nærende og til at glæde sig til – uanset om man er til velkendte livretter eller har lyst til nye smagsoplevelser.
Læs mere om vores frokostordning
-
En socialt ansvarlig frokostordning i Aarhus
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
Se mere