Det kan vi

Vi sørger for forplejningen – lige fra kaffe og kreative mødesnacks til den store festmiddag, eller vi driver jeres restaurant eller café og sikrer, at det kører gnidningsfrit og er med til at skabe overskud og glæde hos jeres gæster og besøgende.

Unikke koncepter til særlige steder

Kreativiteten kan være af afgørende betydning for den samlede oplevelse af for eksempel et konferencecenter, et museum, et hotel, en forlystelsespark eller et teater.

Hvilken særlig stemning skal gæsterne opleve? Skal maden have en særlig national, sundheds- eller klimavinkel? Skal repertoiret også opleves på menukortet? Skal servicen være en del af husets historiefortælling, eller skal caféen måske have plads til debatarrangementer, hvor argumentation og gastronomi går op i en højere enhed.

For os er mad meget mere end bare smag og næring. Måltidet er et visitkort, et samværssted, hvor mennesker mødes, og nye tanker opstår. Det skal være en integreret del af alt det, der gør et besøg uforglemmeligt og forandrende.

Det er fundamentet, når vi sammen udvikler et koncept til netop jer og jeres virksomhed. Vores mål er altid at skabe en forplejningsløsning, som både har en skarpt vinklet gastronomisk profil, og som kommer med innovative løsninger på alle de logistiske udfordringer.

  • En unik kombination af kompetencer og tankegange

    I Meyers Venues har vi en meget sjælden kombination af kompetencer og erfaring: I én del af vores forretning udvikler vi unikke og innovative produkter, som stammer fra restaurationsbranchen med a la carte-baserede menuer. I en anden del producerer vi mad med meget stor variation, bredde og appel til gæster, som besøger os flere gange hver arbejdsdag. Det gør os i stand til at kombinere metoder, tankegange og råvarer på en måde, der gør både vores restaurationer, caféer og kantiner til noget helt særligt.

  • Værdibaseret gastronomi og gennemsigtige kunderelationer

    Vores koncepter er unikke, men de er også altid forankret i de gastronomiske værdier, som er fundamentet for alt, hvad vi gør.

    Vi er kendte for vores kreative madtankegang og høje krav til råvarer og velsmag. Samtidig er vi en virksomhed, der arbejder både effektivt og systematisk. Vi har udviklet et stærkt, værdibaseret indkøbssystem, der giver os de bedste varer til de billigste priser. Vi er den cateringvirksomhed i Danmark, der mest præcist kan dokumentere og styre vores økologiske indsats, og vi sætter en ære i, at vores kundeforhold er præget af gennemsigtighed og ærlighed med en enkel og overskuelig økonomisk rapportering og opfølgning.

Interesseret i at høre mere om, hvordan jeres kantine kan blive løftet til nye højder?

Kontakt os

Udfyld formularen for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, eller ring på 39 18 69 00

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med info om kantinedrift. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.