Forpagtninger

Mad skaber sammenhæng og udvider oplevelsen af både rum, kunst, kultur og samvær. Meyers Venues driver restauranter, caféer og forplejningsløsninger på konferencecentre og i nogle af landets største kulturinstitutioner. Det er hver især unikke koncepter, som sætter smag på husets brand og aktiviteter og udvider mødedeltagernes, politikernes eller teatergæsternes oplevelse.

Med Meyers Venues får I både skræddersyede forplejningskoncepter, en innovativ sparringspartner og overskud til at koncentrere jer om det, I er bedst til.

 • Lad os drive jeres restaurant eller café

  For os er mad meget mere end bare smag og næring

  Vi sørger for forplejningen – lige fra kaffe og kreative mødesnacks til den store festmiddag, eller vi driver jeres restaurant eller café og sikrer, at det kører gnidningsfrit og er med til at skabe overskud og glæde hos jeres gæster og besøgende.

 • Maden er jeres visitkort

  Vi understøtter den samlede oplevelse

  Kreativiteten kan være af afgørende betydning for den samlede oplevelse af for eksempel et konferencecenter, et museum, en forlystelsespark eller et teater.

  For os er mad meget mere end bare smag og næring. Måltidet er et visitkort, et samværssted, hvor mennesker mødes, og nye tanker opstår. Det skal være en integreret del af alt det, der gør et besøg uforglemmeligt og forandrende.