Julefrokost Roskilde


Du kan nemt og hurtigt servere årets julefrokost fra Meyers. Vi leverer en smagfuld julefrokost lige til døren i Roskilde, Lejre, Tune, Jyllinge, Viby Sjælland, Køge og og mange flere byer i omegnen.

Overlad trygt maden til os, så du har mere tid
 julehyggen.   

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Roskilde og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokostens oprindelse 

Julefrokosten er en af julens mange traditioner. Vi samles med vennerne, familien eller kollegaerne i et festligt lag. Vi disker vi op med diverse velkendte retter, som pynter bordet til julefrokosten. Men konceptet, julefrokost, startede faktisk med at være en kort stund mellem chefen og hans ansatte. Det dateres helt tilbage til efterkrigstiden, hvor man efter arbejdet den 24. december fik en lille snaps for at ønske hinanden glædelig jul.

Denne lille gestus har siden da udviklet sig til et større arrangement, hvor vi mødes udenfor hverdagens sædvandlige rammer og samles om den store julefrokost menu og lidt forfriskende til ganen.        

Julefrokost Roskilde

Uanset om det er kollegaerne, familien eller vennerne, der samles til julefrokosten vil vi gerne sikre os at de får noget delikat at spise. Der er store forventninger til julefrokost menuen og det kræver en del tid og planlægning at indfri dem. Helt specifikt er det detaljeret planlægning, tunge indkøb, timervis i køkkenet og det frarøver utvivlsomt en masse timer du kunne have spenderet med dine kære. Det er jo hjerternes fest og den skal tilbringes med vennerne og familien. 

Overlad maden til os og las vores dygtige kokke klare din julefrokost i Roskilde. Du kan imponere gæsterne med en fantastisk julefrokost og bare bruge december måned på at julehygge. 

Julefrokost menuen 

Vores kokke har sammensat en veltilberedt klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du en klassisk julefrokost i Roskilde og omegn får du 12 velsmagende retter. 

Julefrokosten følger den klassiske rækkefølge, hvor fisken serveres først, derefter de lune retter og afslutningsvis den klassiske dessert. 

Fisken på menuen består af to klassiske retter. Den ene er gammeldagsmodnede sild med rødløg, kapers og dild og dertil en karrycreme vendt med Lilleø-æbler og bladselleri. Den anden fiskeret der serveres er lækker gravad laks med enebær, fennikelfrø og dild hertil rævesauce. 

Retterne nydes med vores økologiske rugbrød og ølandshvedebrød fra Meyers Bageri.

Den lune del af menuen indledes med frikadeller med syltede agurker fra Samsø. Derefter står den på møre og saftige confiterede andelår, med en intens andesovs og julekrydret rødkål kogt med kirsebæreddike. Vi vil varmt anbefale at bruge de små danske kartofler til at få skovlet den lækre sovs op. Vores friske indslag til julefrokosten er en salat af grønkål med citrusfrugter og ristede valnødder samt langtidsbagte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse.  

Menuen afrundes med en klassisk dessert. Det er naturligvis en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og kanel og så toppes der med et drys sukkerristede mandler. Vi sørger for at der er en hel mandel med til risalamanden, så kampen om mandlen begynde.

Det var alle de spændende retter af vores julefrokost menu, som du nemt og hurtigt kan bestille i Roskilde.  


Levering af julefrokost Roskilde 

Maden leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Befinder du dig i Roskilde eller en af de omkring liggende byer, kan du få maden leveret lige til døren. Du bestemmer om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og vi sørger for afhentning af brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.