Julefrokost København


Du kan nemt og hurtigt servere en fantastisk julefrokost til dine gæster. Maden leveres lige til døren og det er uanset om du bor på Amager, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro Frederiksberg, Sydhavn, Nordhavn, Valby, 
eller i en af byerne udenfor for København. 

Så bare lad os sørge for maden, så du har mere tid til julehygge.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokostens historie

Julefrokosten er en af årets store og ofte længe ventede fester. Det er et arrangement der for mange er forbundet med en masse traditioner. Vi samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer til julehygge, hvad end det er med kollegaer, familie eller venner.

Konceptet julefrokost opstod i efterkrigstiden, hvor det var en kende anderledes end dem vi kender nu til dags. Tidligere hen var det forbeholdt en kort stund imellem chefen og de ansatte, hvor man ønskede hinanden glædelig jul. Julefrokosten har udviklet sig en del siden da, men traditionen forbliver. I dag serveres en stor lækker julefrokost menu samt lidt forfriskende til ganen alt sammen med en mere uhøjtidelig og festlig stemning. 

Julefrokost ud af huset København

Mange glæder sig til årets julefrokost og forventningerne til arrangementet kan være høje. Derfor kræver det tid og energi at indfri forventningerne og skabe en mindeværdig julefrokost.

Den travle december måned er fuldt med julegaveindkøb og hygge og det kan være besværligt at finde den nødvendige tid i kalenderen til at planlægge samt stå i køkkenet, så den perfekte julefrokost kommer på bordet.

Lad vores dygtige kokke befri dig for besværet. De har sammensat en smagfuld menu som du kan servere for dine gæster, så du kan sagtens slappe af og lade julefreden indfinde sig. Bestiller du julefrokosten ud af huset kan du nemmere nyde december måned.

Det er utrolig nemt at bestille julefrokosten, og du slipper for en masse besvær. Bestiller du Meyers julefrokost forkæler du både dig selv og dine gæster med en kvalitets julefrokost, som leveres lige til døren. 

Meyers julefrokost København

Meyers kokke har kræset for detaljerne i vores julefrokost menu. Vi har en klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost med nogle nyfortolkede elementer. Vores klassiske julefrokost 2020 består af 12 skønne retter, som alle ved julebordet kan genkende.

Der serveres to klassikere med fisk til julefrokosten. Der er den traditionelle koldrøget laks samt den velkendte karrysild, som vi har givet en lækker opgradering med en karrycreme og friske Lilleø-æbler. Vi hylder det traditionelle ved julefrokost menuen, men fletter selvfølgelig også nyfortolkninger ind i retterne. 

Til en klassisk julefrokost hører lun leverpostej og julemedister til. Derfor har vi haft en masse tanker og timer i køkkenet så i kan få serveret vores hjemmelavede krydrede julemedister samt vores hjemmelavede leverpostej. Retterne er naturligvis akkompagneret af vores økologiske rugbrød og koldhævet hvedebrød fra Meyers Bageri.

Det lune element på julefrokost menuen er møre og saftige confiterede andelår, en intens andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Vi har fundet ud af at de ristede kartofler er rigtig gode til at få bugt med den gode sovs. Vores friske indslag til julefrokosten er en salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær og en let salat med grønkål og ristet brødkrummer. 

Festmåltidet afsluttes med en luftig risalamande, som serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med portvin og kanel og så toppes der med et drys sukkerristede mandler. Du får naturligvis en hel mandel med til risalamanden, så kampen om mandelgaven kan begynde.

Det var de 12 retter som serveres til vores julefrokost. 

Meyers julefrokost findes også i en velsmagende vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Vegetarisk julefrokost 

Den udvidede julefrokost

Skal din julefrokost have et ekstra pift? Kan du tage et kig på ”tilvalg”. Her finder du en række af muligheder, som kan sætte det sidste præg på din julefrokost. Du kan for eksempel overlade vinmenuen til os så den er tilpasset julefrokost menuen. 

Mangler du også at finde en mandelgave til den heldige vinder af mandlen, kan vi sagtens hjælpe dig. Glemt alt om mandelgavespekulationerne og tilvælg vores bud på årets bedste mandelgave. Vi har en hjemmelavet marcipangris, der er ideel til formålet. Marcipangrisen er håndstøbt og dyppet i en intens  mørk chokolade af 70% i vores eget konditori.

Med tilvalgene kan du få lige den julefrokost du drømmer om. 

Kombineret julefrokost menu

Husk, at du kan kombinere den klassiske med den vegetariske menu. På den måde kan alle gæsternes ønsker blive opfyldt til firmajulefrokosten eller den private julefrokost med familie og venner og give dig overskud til at nyde en aften i et festligt lag.

Levering af julefrokost København

Vores julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du får maden leveret lige til døren, uanset hvor du er i landet. Menuen leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se nærmere på vores billige priser for levering her. Du har valget mellem at få maden leveret kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og vi afhenter brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.