Julefrokost Hillerød


Bestil hurtigt og nemt julefrokost ud af huset i Hillerød. Vores kokke har sammensat en velsmagende julefrokost, som bliver leveret lige til døren.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Hillerød og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Hillerød

December har til vane at være en travl måned og der mange ting der lige skal gå op i en højere enhed, men vigtigst af alt er de øjeblikke vi får med vores nærmeste. 

Du befri dig selv for mange timer i supermarkederne og kaos i køkkenet ved at lade vores kompetente kokke tilberede maden til din julefrokost.

Det er nemt og hurtigt at bestille julefrokosten. Du får mere tid i julemåneden og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. 

Meyers julefrokost menu

Vores kokke har sammensat en skøn julefrokost bestående af 12 klassiske retter. 

Vi serverer en koldrøget laks og en karrysild, der serveres med en lækker karrycreme og friske Lilleø-æbler. Vi hylder klassikerne fra julebordet, men fletter gerne nogle spændende nyfortolkninger ind i.  

Du får også en lun leverpostej og julemedister som vi har lagt mange tanker bag, så vi kunne finde de helt rigtige smagssammensætninger. Du får også vores økologiske rugbrød og koldhævet hvedebrød fra Meyers Bageri så du har noget at putte retterne på. 

Den lune ret er saftige confiterede andelår, med en god andeskysovs og julekrydret rødkål. Du kan bruge de ristede kartofler til at tømme tallerkenen for den dejlige sovs. Vi servere også vores friske og fyldige salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær samt en salat af grønkål med ristet brødcrumble. 

Afslutningsvis serveres vores luftige risalamande, med hjemmelavet kirsebærsauce og så toppes med et drys af sukkerristede mandler. Der er pakkes naturligvis også en hel mandel til den heldige vinder. 

Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her: Vegetarisk julefrokost 

Levering af julefrokost Hillerød 

Julefrokosten leveres i Hillerød anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du kan få maden leveret lige til døren i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. 

Du vælger selv om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.