Julefrokost Nordsjælland


Vi har sammensat en velsmagende julefrokost, som du hurtigt og nemt kan servere for dine gæster. Så bestil julefrokost ud af huset i Nordsjælland og overlad maden til os, så du har mere tid til at hygge i december måned. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Nordsjælland og omegn, så du trygt kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost ud af huset Nordsjælland

Forventningerne er høje til årets julefrokost, og det er vigtigt at vi har alle klassikerne på bordet. Julefrokost menuen har mange elementer og det kræver både tid og energi at indfri forventningerne til dem. Man kan ikke kunne udenom detaljeret planlægning, tunge indkøb og timevis i køkkenet. Værst af alt, så frarøver det en masse tid man kunne have brugt med sine nærmeste. Det er jo til hjerternes fest, hvor vi samles med dem vi holder af.   

Så lad vores dygtige kokke sørge for maden til din julefrokost i Nordsjælland, og befri sig selv for en masse besvær.

Meyers julefrokost

Bor du i Nordsjælland eller har du et sommerhus der skal bruges til en julefrokost leverer vi også maden dertil. Vores kokke har sammensat en fantastisk klassisk julefrokost og en lækker vegetarisk julefrokost. Bestiller du en klassisk julefrokost i Nordsjælland og omegn får du 12 smagfulde retter. 

Vores julefrokost følger den klassiske rækkefølge. Fisken serveres først, så kommer de kolde retter hvorefter de lune retter kommer på bordet.

Vi serverer to slags fisk. Den ene af dem er gammeldagsmodnede sild med krydderier og en æggeblommecreme med mild karry og grønne urter. Det er en sand klassiker, som vi har nyfortolket en lille smule. Den anden ret er en røget laks med rødbeder, cremet rygeost med peberrod og fennikel. Til retterne er der også et økologisk rugbrød og et hvedebrød fra Meyers Bageri.

De kolde retter er en rillette af dansk gris med syrlig knas af æbler, cornichoner og urter samt en salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær.  

Menuens lune element er møre og saftige confiterede andelår, som serveres med en intens andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Dertil kan du bruge vores ristede kartofler til at få skovlet den lækre sovs op. Vi serverer også en salat af grønkål med ristet brødcrumble. 

Når der er blevet slået mave kan kampen om mandlen begynde. For der serveres naturligvis risalamande, med hjemmelavet kirsebærsauce og så toppes der med et drys sukkerristede mandler.

Det var hele vores julefrokost menu, som du nemt og hurtigt kan bestille selv hvis du befinder dig i Nordsjælland.  


Levering af julefrokost Nordsjælland 

Julefrokosten leveres lige til døren i hele landet. Så du kan trygt bestille maden og have en hyggelig julefrokost i hjemmet eller i sommerhuset.

Maden leveres anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage
 i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her.

Du vælger om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og vi sørger selvfølgelig for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter julefrokosten.