Julefrokost Lyngby


Bestil julefrokost ud af huset i Lyngby. Du kan hurtigt og nemt servere en imponerende julefrokost til gæsterne. Vores kokke har sammensat en smagfuld julefrokost, som leveres lige til døren.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Lyngby og omegn, så du blot kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Lyngby

Befinder du dig i Lyngby og har æren af at skulle være vært for årets julefrokost kan du hurtigt servere en fantastisk julefrokost som leveres til døren.

Når vi går den travle december måned i møde er der mange ting på prioriteringslisten. Der er julegaveindkøb, juledekorationer, småkagebagning og helst også tid til hygge i julemåneden. Lige pludselig kan det være besværligt at finde tiden til at planlægge og stable en mindeværdig julefrokost på benene. 

Overlad trygt ansvaret til Meyers kokke, som står klar med en smagfuld julefrokost. Du befrier dig selv for en masse tunge indkøb og timevis i køkkenet og julefreden kan brede sig i hjemmet.

Meyers julefrokost 2020

Vores kokke har sammensat en velsmagende klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du vores klassiske julefrokost får du 12 lækre retter serveret. 

De første retter er gammeldagsmodnede sild med krydderier og en æggeblommecreme med mild karry og grønne urter samt en delikat røget laks med rødbeder, cremet rygeost med peberrod og fennikel. Dertil får i vores saftige økologiske rugbrød og koldhævet hvedebrød fra Meyers Bageri.

Dernæst får i en rillette af dansk gris med syrlig knas af æbler, cornichoner og urter samt en salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær.  

Menuens lune ret er vores møre og saftige confiterede andelår med en kraftig andeskysovs. Dertil hører vores julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Vi anbefaler at bruge vores ristede kartofler til at tømme tallerkenen for den gode sovs. Vores friske indslag til menuen er en salat af grønkål med ristet brødcrumble. 

Nogen vil mene at den næste ret tilhører en anden mave mens andre har brug for en lille pause inden den kommer på bordet. Det er selvfølgelig risalamanden vi taler om. Der gemmer sig selvfølgelig en hel mandel i den luftige risalamande, og den serveres med hjemmelavet kirsebærsauce og toppes med sukkerristede mandler. 
 

Levering af julefrokost Lyngby

Julefrokosten leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så befinder du dig i Lyngby kan du sagtens få maden leveret lige til døren.

Maden bliver leveret i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se nærmere på vores billige priser for levering her.

Julefrokosten leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert). Vi afhenter brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.