Tilbage

Meyers bagerier

Du kan finde vores fire bagerier forskellige steder I København. Her kan du altid købe helt friskt bagværk, som er bagt af en flok dedikerede bagere, der med kærlighed til faget og omsorg for brødet sætter en stor ære i hver dag at bage brødet lige der, hvor du henter det. Vi frister hver dag fra kl. 7.00 med friskbagte Ølandshvedebrød, mørkebrune rugbrød, lune tebirkes, vores populære kanelsnurrer, smørbagte croissanter og lækkerier med chokolade. Udover i vores fire bagerier finder du også vores bagværk i Meyers Deli på Frederiksberg.

OBS!

Vi tager alle forbehold for at undgå smitte af CORVID-19. Både for at beskytte vores personale og kunder.

Hygiejne har naturligvis altid høj prioritet hos os. Vores personale er ikke i direkte berøring med vores produkter og vi har altid rene hænder når vi rører ved emballager.

Vi vil gerne sikre at vi stadig kan holde åbent og forsyne dig med brød, kager, kaffe mm. For at vi kan gøre det i et fortsat sikkert miljø, så håber vi, at I vil bakke op om følgende tiltag:

• Jægersborggade og Store Kongensgade max. 3 gæster i butikken ad gangen. Vent venligst udenfor
• Amagerbrogade og Classensgade max. 8 gæster i butikken ad gangen. Vent venligst udenfor
• Kontantløs betaling. Vi modtager kort og mobilepay
• Vi har håndsprit til vores kunder, som vi beder jer benytte
• Vi benytter kun engangsemballage. Dvs. Vi serverer kun kaffe og brød i engangsemballage, vi modtager ikke din private kaffekop eller surdejsbeholder, men vi bruger egen engangsemballage.

Fra d. 17. september er vores indendørssiddepladser fjernet i vores bagerier. Det betyder, at du fortsat kan handle hos os uden mundbind. Vi vil stadig have pladser udenfor, som man frit kan benytte. Men husk 1 meters afstand og at spritte hænder.

Se åbningstider for vores bagerier

 • Koldhævning

  Vi koldhæver alle vores brød. Når dejen koldhæves i køleskabet, hvor der som regel er 5°, foregår gærprocessen altså meget langsomt og mælkesyrebakterierne fra melet og surdejen får dermed lov til stille og roligt at udvikle smagen i dejen.

 • Økologisk korn fra udvalgte marker

  Vi bager altid med økologisk korn, dyrket af nogle af Nordens mest kvalitetsbevidste og dedikerede bønder, der i årevis har arbejdet målrettet med økologisk korn. Vi tilsætter ikke ascorbinsyre og er desuden glade for at bruge stenkværn til at male mel, fordi vi mener det bevarer næringsstoffer, kornets sødme og giver ekstra smag til dit bagværk.

 • Vi bager altid med surdej

  Vi bager alle vores brød med en kombination af meget lidt gær og en lille smule surdej. Det giver en karakterfuld smag og en luftig krumme.

 • Bliv kontokunde

  Brød og kage til arbejdspladsen

  Få en fast aftale hos os, så I nemt kan hente fredagens morgenmad eller de søde fristelser om eftermiddagen. Vi giver altid 10 % på jeres køb - uden minimumgrænse.

  Se mere
 • Intet brød går til spilde

  Efter lukketid giver vi al brød væk til et godt formål

  Overskudsbrød

  Det brød, wienerbrød og kager som ikke er solgt i butikken i løbet af dagen, foræres til forskellige herberg og varmestuer i København, hvor det bringer glæde. Vi undgår madspild og samme tid mætter vi munde, hos nogen som ikke selv har råd - Det er vi meget stolte af.

  Se mere

Få svar på dine spørgsmål

Hvorfor er jeres brød så mørkt, har i brød uden gluten og bager i med økologiske råvarer? Find svarene her.

Du finder åbningstiderne for alle vores bagerier i toppen af denne side.

Nej, der er gluten i alt det mel, vi anvender.

Hvedemel indeholder protein (gluten), der opsuger væske, svulmer op og danner et elastisk glutennet ved æltning netop den grundige og langsommelige æltning er en af de vigtigste egenskaber ved vores brød. Glutennettet er årsagen til, at dejen kan formes, hæve og holde på den luft, der bliver æltet ind samt den kuldioxid, som gær udvikler.

Ja, brødene hos Meyers Bageri er stenovnsbagte. Det er en del af bagemetoden og udviklingen af smagen, at overfladen skal være mørkbagt.

Vi bruger to slags surdej i vores bagerier.

Ung rugsurdej: Den består af vand og 100% rugmel, dvs. at rugbrødet indholder ikke hvedemel. Vi kalder det en ung surdej, da den bliver brugt senest 24 timer efter den er blevet opfrisket – det er der den er mest sprudlende og smagfuld.

Ung hvedesurdej: Den består af vand, hvedemel og Ølandshvedemel. Vi kalder det en ung surdej, da den bliver brugt senest 24 timer efter den er blevet opfrisket – det er der er den mest sprudlende og smagfuld.

Brødet under skorpen kaldes krummen og hos os er en saftig krumme noget af det vi søger i et godt brød. Det betyder at vi bager med masser af vand og fuldkorn. Fuldkornsmel kan optage meget vand. De fugtige deje har en lang æltningstid, og vi bruger surdej og kun en smule gær. De fugtige brød holder sig også saftige i længere tid.

Den våde dej opnås blandt andet ved det høje glutenindhold i vores mel og gør, at når man eksempelvis bager med Ølandshvedemel, så kan man bage nærmest 1:1 i vand og mel. Samtidig kan den bløde dej holde på den luft, som udvikles under hævning og melets aromaer udvikler sig bedre i den våde dej. De våde deje giver den særlige saftige krumme, med den næsten ’æbleskive-agtige’ konsistens og de store lufthuller, som vi kender det fra Ølandshvedebrødet, men det er også denne særlige konsistens, som kan synes ’ubagt’ første gang, man smager det. Men når man først har prøvet denne særlige brødtradition, så vil de fleste hvis ikke med det samme, med tiden sætte pris på det velsmagende resultat.

Ja, alle vores brød er ganske velegnede til at fryse ned. Fugt dem, lun dem en smule i ovnen efter optøning og brødet er næsten som nybagt igen.

Nej, vores rugbrød er lavet med rugsurdej og bagt med fuldkornsrugmel. Derfor ingen hvedemel.

Ja rugbrødene – men ellers ikke.

Kanelsnurren er nærmest blevet et varemærke i Meyers. Den er fundet af Claus Meyer i et norsk bageri og er siden blevet en sikker succes i vores bagerier. Det er en bløddej med masser af alt det gode blandt andet kardemomme, der er rørt med kanel og remonce, og så er den snurret på en helt særlig måde, så remoncen fordeles i hele bagværket.

Du kan altid få en portion surdej hos alle vores bagerier. Det er gratis, hvis blot du har en beholder med.