Tilbage

Kagemand og kagekone

Bestil en kagemand eller kagekone til din næste fødselsdag eller festlig lejlighed fra Meyers Bageri. Vi bager dem som kanelsnurrekage eller hindbærsnittekage. De to kagemænd laves begge til 20-25 personer og er derfor perfekte til mange personer ved en festlig anledning. Teksten på båndet og om det skal være en kagemand eller kagekone er selvfølgelig helt op til dig.

Ønsker du en kagemand eller -kone fra Meyers Bageri, så kan du bestille din kagemand i et af vores bagerier.
 • Kagemand af kanelsnurre til fødselsdag med marcipan og navn

  Kanelsnurre-kagemand

  Vores kanelsnurre-kagemand er en form for udvidet udgave af vores populære kanelsnurre. Snurrene er lavet af en bløddej med kardemomme, som er snurret sammen med et lag af vores fyldige remonce, der under bagningen karamelliserer en smule og giver snurrene et lettere sprødt ydre. Marcipanen er kronen på værket, der får kagemanden til at se 100% festklar ud.

  Pris: 550,- DKK

 • Kagemand af hindbærsnitte til fødselsdag med marcipan og navn

  Hindbærsnitte-kagemand

  Vores hindbærsnittekagemand er fyldt med et generøst lag hjemmekogt marmelade og drysset med knasende rørsukker, der giver en let karamelliserede smag. Marmeladen er omsluttet af en sprød mandelmørdej, som er bagt med en god mængde smør og vanilje, og glasuren på toppen tilføjer ekstra sødme og festlighed til herligheden.

  Pris: 550,- DKK