Tilbage

Kagemand fra Meyers Bageri

Vores kagemænd og kagekoner vil mægtig komme og være med til at fejre din næste fødselsdag. De kan laves som både kanelsnurrekage med marcipanansigt og bånd, og som hindbærsnittekage med glasuransigt og bånd. Du bestemmer selv, hvem der skal med til netop din festlige lejlighed.

De to versioner af kagemænd laves begge til 20-25 personer. Teksten på båndet og om det skal være en kagemand- eller kone bestemmer du selvfølgelig helt selv.

Bestil ved at udfylde bestillingssedlen og sende den til bageri@meyers.dk.

  • Kanelsnurre-kagemand

    Vores kanelsnurre-kagemand er en form for udvidet udgave af vores populære kanelsnurre. Snurrene er lavet af en bløddej med kademomme, som er snurret sammen med et lag af vores fyldige remonce, der under bagningen karamelliserer en smule og giver snurrene et lettere sprødt ydre. Marcipanen er kronen på værket, der får kagemanden til at se 100% festklar ud.

    Pris: 400,- DKK

  • Hindbærsnitte-kagemand

    Vores hindbærsnittekagemand er fyldt med et generøst lag hjemmekogt marmelade og drysset med knasende rørsukker, der giver en let karamelliserede smag. Marmeladen er omsluttet af en sprød mandelmørdej, som er bagt med en god mængde smør og vanilje, og glasuren på toppen tilføjer ekstra sødme og festlighed til herligheden.

    Pris: 400,- DKK