BESKRIVELSE

Hvad lærer I?

Vi starter med dejen og de ingredienser og den håndtering, der giver en smidig pizzadej; en dej, der både smager af noget og kan rulles helt tyndt ud, så kanterne kan bages sprøde.

Vi laver sammen en god grundtomatsauce og giver inspiration til smagssammensætninger.

I får lov at være kreative i sammensætningen af pizzaerne, med hjælp fra kokken, inden vi bager vores kreationer ved de magiske +300°. Vi gennemgår også, hvordan I derhjemme bedst kan nærme jer den bagning, som er mulig i en rigtig pizzaovn.

Hvad får I?

• Et lækkert pizzamåltid
• Hæfte med opskrifter på alle de elementer, vi tilbereder
• Kolde drikke undervejs og kaffe til de voksne

Vælg dato og billetter

  • Man. 12. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 12:30

  • Man. 12. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 13:30 - 16:00

  • Ons. 14. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 12:30

  • Ons. 14. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 13:30 - 16:00

Book din plads

pers.

600,- pr person

pers.

600,- pr person