Tilbage til opskrifter

Torsk tilberedt som ceviche

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Salt torskefileten minimum nogle timer før retten skal tilberedes.

Skær torskekødet i fine skiver – fordel på et fad til fire pax.

Pluk rosenkålbladene af, skær løg i fine ringe og pærer i tynde skiver.

Fordel kål, løg og pære, samt osse løgkarseblade - over torsken

Lav tigermælken ved at blende de omtalte ingredienserne. 10 pct olie ift resten af væsken. Smag til. Tigermælken skal være markant syrlig.

Fordel tigermælken over fisk og grøntsager. Lad trække nogle minutter før servering

Ingredienser

350 g torskefilet
1 pære
4 rosenkål
1 lille løg
krydderurter fx ramsløg, dild, løgkarse eller bronzefennikel

Tigermælk

30 g torskefilet
graneddike (grannåle, gerne douglas, blendet med cidereddike, sigtet
cidereddike
fintreven peberrod
honning
koldpresset rapsolie eller olivenolie


Claus ceviche