Tilbage til opskrifter

Chokolademuffins

Vores kageblanding er skabt ud fra traditionerne i Meyers Bageri og består kun af rene, økologiske ingredienser – mel, kakao og sukker – samt hævemiddel. For at give kagen ekstra dybde og smag har vi desuden tilsat chokoladegranulat med 70% kakao, der kommer fra kakaobønner fra den Demokratiske Republik Congo og er særligt udvalgt for sine delikate jord-agtige noter af moreller og kirsebær. Nyd dine muffins nybagt med et drys flormelis på toppen og en god kop kaffe - eller pynt med kakaoglasur og kakaonibs eller kakaosmørcreme og friske bær.

Sådan gør du

Pisk kageblandingen sammen med æg, smør og kaffe, fyld dejen i muffinsforme og bag kagerne i 15-20 minutter ved 180 grader. Lad kagerne køle af.

Smør, flormelis og kakao piskes til en luftig creme. Pynt kagerne med smørcreme, bær, skovsyre og hindbærpulver.

Ingredienser

1 stk Meyers chokoladekage-kageblanding
100 g blødt smør
100 g flormelis
1 spsk kakaopulver
200 g blandede friske bær
evt. rød skovsyre og hindbær-pulver til pynt


Nyheder

AL VORES VIDEN SAMLET TIL DIG