BESKRIVELSE

På dette syndige kursus, hvor vi ikke sparer på hverken smørret, chokoladen eller marcipanen, får du hemmelighederne bag to alsidige dejtyper: Croissantdejen og wienerdejen og vi laver en række variationer ud fra disse.

Hvad lærer du?

Du skal lave en wienerdej og en croissantdej fra bunden efter de metoder, vi bruger i Meyers Bageri. Du lærer æltning, indrulning af smør, folde- og bageteknikker for begge deje.

Du lærer at lave klassiske, luftige smørbagte croissanter og pain au chocolat. Med wienerdejen laver vi tebirkes, smukt drejede frøsnappere, kanelsnegle og spandauere. Du lærer forskellige remoncer samt kagecreme med vanilje at kende og at variere dem med ingredienser som sæsonens skønneste frugter mm.

Du får tips om opbevaring og indfrysning, så du altid kan have croissanter og tebirkes klar til bagning, og vi ser på, hvad resterne fra det søde bagværk kan bruges til.

Hvad får du?

Smagsprøver i løbet af hele kurset
Kaffe/te og Meyers æblemost dagen igennem
Friskbagte boller og en let anretning med bl.a. charcuteri, samt alt det gode bagværk naturligvis
Bagværk med hjem, som vi ikke når at spise på kurset
Alle ubagte croissanter og alt ubagt wienerbrød som kan fryses og bages derhjemme

Vælg dato og billetter

  • Lør. 2. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 14. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Book din plads
på kurset

pers.

1.290,- pr person

Book plads
pers.

1.290,- pr person

Book plads
Tilbage

Meyers bagekursus: Croissanter og wienerdeje

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet