Firmajulefrokost

Julefrokosten anno 2020 bliver anderledes
– men vi får den til at smage velkendt

 I 2020 har vi lært at arbejde sammen hver for sig. Møder er rykket online, spritten er ikke længere forbeholdt fredagsbaren og generelt skal man kigge langt efter ”plejer” på langt de fleste arbejdspladser.

Men hvad med en af årets helt store traditioner: julefrokosten? Samfundssituationen kommer utvivlsomt til at rykke ved nogle julens traditioner, og derfor har vi lagt os i selen for at sætte nye, spændende og – til tider – alternative rammer for firmajulefrokosten. Resultatet er en række nytænkende julefrokostmuligheder, som ikke desto mindre smager sjælevarmende velkendt.

 

Læs mere om vores tre bud på årets julefrokost med kollegaerne herunder

 • Julefrokost mad på julebordet 2020

  Meyers mad ud af huset

  Julefrokost leveret til mindre grupper

  Del firmajulefrokosten op i mindre afdelinger, og spis sammen hver for sig i eget domicil – med maden leveret til lige til døren. Vi byder både på en klassisk julefrokostmenu og en vegetarisk version.

  Læs mere
 • Julemad og digitale underholdningspakker

  Virtuel julefrokost

  Send en portionspakket julefrokost hjem til medarbejderen, og saml i stedet alle til virtuel velkomsttale, skålsang, banko og quiz.

  Sammen med Good Boys Agency – som bl.a. står bag festivalen Musik i Lejet – har vi udviklet inspirerende, digitale underholdningspakker til firmajulefrokosten. Klik, og læs alt om de spritnye, digitale julemuligheder.

  Læs mere
 • Firmajulefrokost i Tårnet

  Spis ude

  Julefrokost i unikke omgivelser skræddersyet til tidens udfordringer

  På vores restauranter har vi mulighed for både at tilbyde eksklusive og mindre firmajulefrokoster. Klik, og lær alle vores alternative formater og julemenuer bedre at kende.

  Læs mere

Kontakt vores kundeservice på 39 18 69 00, send os en mail eller udfyld kontaktformularen for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Firmajulefrokosten

Julefrokosten er en af årets store fester, som mange på kontoret ser frem til. Vi samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer og genlever julefrokostens traditioner.  

Konceptet firmajulefrokost daterer helt tilbage til efterkrigstiden, hvor arrangementet var en smule anderledes end de dem vi kender i dag. Dengang var julefrokosten blot en kort stund, hvor man lige ønskede sine kollegaer god jul. Firmajulefrokosten er ikke længere en kort stund, men et større mindeværdigt arrangement med en mere uhøjtideligt stemning. Arrangementet kan først løbe af stablen når der serveres en velkendt julefrokost menu og lidt opkvikkende til ganen.   


Firmajulefrokost 2020 

Står du for planlægningen af årets firmajulefrokost, kan du roligt lægge ansvaret over til os og øge chancen for at blive hyldet af kollegaerne på kontoret.

Meyers kokke har sammensat en traditionel og en vegetarisk menu, som nemt kan serveres til jeres firmajulefrokost. Maden er jo altid i fokus til julefrokosten og her kan vi give en hjælpende hånd.

Udover maden er der mange andre ting, der lige skal falde på plads til en formidabel firmajulefrokost. Der skal måske gøres nogle tanker i forhold til lokalerne, så de kan danne de helt rigtige rammer for julefrokosten. Her hjælper vi gerne med at finde omgivelserne, der passer til tidens udfordringer og jeres behov. 

I kan invitere medarbejderne med i tårnet på Christiansborg og nyde Smørrebrød af den bedste kaliber. Hævet over Københavns tagrygge sørger vores kokke for at i får en højtidelig og intim stemning til årets firmajulefrokost. 

Vi har mange magiske omgivelser at at tilbyde jer og Fasangården skuffer bestemt ikke. Her byder vi jer velkommen til en eksklusiv aften i hjertet af Frederiksberg Have. Der er blevet kælet for detaljerne med farverig tapet og smukke stuklofter.

Vil i hellere befinde jer i nyrenoverede lokaler i midten af byens gader, slår vi gerne dørene op for jer i Cinematekets storslåede lokaler som delikate SULT har indtaget. Her får i valget mellem traditionel, moderne eller vegansk menu. 

Føler i jer lidt mere royale kan i få en udsigt til Københavns Kanal og smukke Amalienborg fra Den Kongelige Opera. Disse omgivelser er perfekte til de store firmajulefrokoster, da der er plads til at dele selskabet op i mindre grupper i den storslået bygning. Lad den højtidelige julestemning snige sig ind på livet af jer med vores delikate og klassiske menu. 

Der er også mulighed for at have udsigten til Københavns Kanal og Den kongelige Opera, hvis i vælger at afholde årets firmajulefrokost på restaurant Ofelia der holder til i Skuespillerhuset. Stjernehimlen var inspirationskilden til designet, så vi vil gerne invitere jer på en oplevelse under stjernerne med duften af god mad og en hyggelig summen fra de dejlige kollegaer. 

Som noget helt nyt har vi også en digital løsning til jer, der gerne vil mødes online. Vi har sammen med Good Boys Agency udviklet et julefrokost-koncept i et virtuelt univers. Vi sender portionspakket firmajulefrokost hjem til alle medarbejderne, og faciliterer muligheden for at samles til virtuelle velkomsttaler,  koncerter fra kendte kunstnere, skålsange og julebanko. 

Uanset hvad I har i tankerne, står vi klar med en lækker julefrokost menu, fantastiske omgivelser eller portionspakkede julefrokoster til jer der holder jeres firmajulefrokost virtuelt.

Vi ser frem til at hjælpe jer med firmajulefrokosten.
 

Levering af firmajulefrokost 

Vi leverer firmajulefrokosten i hele landet og du bestemmer selv om det skal anrettes på fade og i skåle eller i engangsemballage.

Firmajulefrokosten leveres lige til døren i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se nærmere på vores billige priser for levering her.

Du vælger selv om menuen leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad du beslutter dig for, så sørger vi for at afhente den brugte service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.