Firmajulefrokosten

I vores unikke lokaler har vi mulighed for både at tilbyde eksklusive og mindre firmajulefrokoster, samt større julefester, fordelt i store lokaler med sikker afstand. Kontakt os meget gerne med jeres ønsker, og hør hvad vi kan tilbyde af menu og rammer for jeres firmajulefrokost.

 • Tårnet på Christiansborg

  Den ekskluskive julefrokost

  Inviter medarbejderne med i tårnet på Christiansborg og forkæl dem med Smørrebrød af den fineste slags.
  I de smukke lokaler højt hævet over København, får julefrokosten en højtidelig, men intim og behagelig stemning.

  Se menuen
 • Jul på fasangården

  Firmajulefrokost i historiske rammer

  Tag hele virksomheden med til en eksklusiv julefrokost i Fasangårdens unikke lokaler. Huset ligger i hjertet af Frederiksberg Have, og de enestående stuer giver mulighed for at afholde en intim og hyggelig julefrokost omgivet af farverige tapeter og detaljerede stuklofter iblandt Oehlenschlægers skrivepult og bogreoler.

  Se menuen
 • Julefrokost i Cinemateket

  Lad vores nyrenoverede restaurant blive rammen om årets julefrokost

  Med en firmajulefrokost på SULT får du og dine medarbejdere en delikat julemenu i Cinematekets storslåede lokaler. I kan vælge mellem traditionel, moderne eller vegansk menu, så alle fylder maven med lige det de ønsker. Kom ind og mærk den hyggelige atmosfære, der kan danne ramme om årets bedste fest i jeres virksomhed.

  Se menuen

SÅDAN OVERHOLDER VI FORSAMLINGSFORBUDDET I VORES VENUES OG RESTAURANTER

Som det ser ud nu, er vi IKKE underlagt forsamlingsforbuddet i vores venues og restauranter. 
Det gælder de lokaler og venues, som er omfattet af sektorpartnerskabet og som dermed ikke er underlagt forsamlingsforbuddet. Ifølge bekendtgørelsen gælder forsamlingsforbuddet som det ser ud nu ikke for lokaler og lokaliteter (udendørsarealer), hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned.

Vi har iværksat tiltag, der skal sikre, at både ansatte, gæster og publikum skal følge sig trygge i vores venues, og vi tager ansvar for at begrænse smittespredningen ved at sikre afstand mellem mennesker, ligesom vi opretholder et fortsat skærpet fokus på hygiejne. Desuden vil vi fra torsdag 17. september ændre lukketiderne for alle vores lokationer til kl. 22.

Fra torsdag 17. september vil det derudover være påkrævet at bære mundbind, når man besøger vores lokationer. Det gælder, hvis man står op eller bevæger sig rundt. Sidder man ned gælder reglerne om mundbind ikke. Mundbind vil kunne købes i alle vores restauranter og venues.

 • Firmajulefrokost på kontoret

  Skal vi hjælpe med menuen?

  Mad ud af huset

  Vores kokke har sammensat en velsmagende menu med årstidens bedste råvarer, som vi kan levere lige til jeres adresse. Glæd jer til gammedagsmodnede sild, røget laks med rødbeder, rillette af dansk gris, confiterede andelår og andeskysauce, grønne salater, rødkål, ristede kartofler – og risalamande som det søde punktum.

  Menuen fås også i en vegetarisk version.

  Fra 275,- pr. person

  Læs mere
 • Se vores unikke lokaler

  Vores restauranter hører hjemme i nogle af Danmarks mest toneangivende kulturinstitutioner som Det Kongelige Teater, Folketinget og Det Danske Filminstitut.

  Alle kan både danne ramme om det mindre selskab, såvel som lejes eksklusivt til den større firmafest.

  Vi er eksperter I at styre menneskemængder på en behagelig måde og tager alle nødvendige forholdsregler som anbefalet af sundhedsstyrelsen

  Se vores restauranter

Kontakt Meyers Venues på 28 10 42 38 eller via formularen her for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.