En kantine er ikke bare en kantine

Enten er jeres kantine allerede en del af jeres produktionsapparat, forretningsstrategi og samfundsambition
– eller også kan vi sammen skabe langt højere værdi.

Prisvindende kantinedrift med værdi og værdier

Savner I en partner, der hele tiden brænder for at hæve niveauet? Ønsker I at forstå, hvordan et prisvindende kantinekoncept kan levere ekstraordinær høj værdi til jeres virksomhed og kolleger – og hvordan kantinen kan understøtte såvel forretningsstrategi som samfundsambition?

Lad os sammen foretage et værditjek af jeres kantineløsning, hvor vi kigger på både værdi og værdier.

Værdi

Får I, hvad I betaler for i dag? Og hvad er det egentlig, I betaler for? Er det nogle råvarer, en faglighed og særligt en kundeoplevelse, der leverer på markedets førende niveau? Hvis ikke, kan man have købt noget billigt alt for dyrt. Og det betyder, at I taber værdi – også på bunden – hver dag. 

Værdier

Hvad er det egentligt for et fundament, jeres kantineordning og samarbejde står på? Vi har defineret markedets skrappeste krav til hvilke værdier, der skal styre vores indkøb, tilberedning og service i "Vores Faglige Kodeks”. Det er et kodeks, der ikke blot er vores bibel og DNA, men som kan være med til at understøtte jeres samfundsansvar og ambition, hvad angår miljø, klima, dyrevelfærd og madkultur.

Har I en kantineløsning, som er blevet til en integreret del af jeres produktionsapparat? Se videoen nedenfor, hvor vores kunde, Juhl Bach Holding, fortæller, hvilken løsning og værdi vi sammen har formået at skabe.

Ræk ud for et værditjek. Vi kan sikre jer den allerbedste løsning til den rigtige pris; med ekstraordinær værdi for jeres virksomhed og kolleger

"Vores ansatte skal have noget at spise, og de skal have noget godt at spise, så vi kan få dem til at yde så meget og så effektivt som overhovedet muligt ... Vi havde ikke råd til at vælge andet end Meyers. Det er den mest optimale pakke for os"

Martin Riber, CFO, Bech-Bruun

Ønsker du et værditjek af jeres kantine?