Tilbage

Outsourcing

Drømmer I om en kantine med en bæredygtig profil, hvor jeres medarbejdere og gæster hver dag vil nyde en førsteklasses frokostoplevelse og gå mætte, inspirerede og energiske tilbage til arbejdet?

Med os får I en kantineleverandør, der fokuserer på mad, måltider og værtskab. Vi har stærke rødder i restaurationsbranchen, og fordi vi ikke også skal arbejde med andre services, som eksempelvis rengøring og vinduespolering, har vi fuld opmærksomhed på kantineløsningen og hvordan vi får den til at give maksimal værdi for jer som kunde. Vores mål er hver dag at servere gastronomi, der kan mærkes på sundheden, der giver glæde og mæthed, der tager ansvar gennem økologi, dyrevelfærd, biodiversitet og CO2-måling, og som brænder for at imponere, glæde og inspirere. Vi sætter vores kunder forrest og driver jeres kantine, i jeres hus, som en skræddersyet og eksklusiv personalerestaurant, og vi gør det på en måde, hvor gastronomien, værtskabet og samarbejdet løfter barren til allerhøjeste niveau.

I Meyers plejer vi at sige, at ”forankring fryder”. For først når vores kantineløsning er blevet en integreret del af jeres virksomhed, og jeres medarbejdere omtaler kantinen som ”vores”, er vi lykkedes. Vi sørger for alt, der har med forplejning at gøre – for det er det vi mestrer – så I får bedre tid til at koncentrere jer om det, som I mestrer. Vi har markedets dygtigste ressourcer i vores gastronomiske konsulenter, vores stifter, Claus Meyer og vores ledelse, samt over 400 gastronomer til at rådgive om alt lige fra indretning af køkken, til hvordan man nyfortolker den traditionelle menu til firmajulefrokosten.

Jeres medarbejdere vil få adgang til en nem og smart webshop og vores app, hvor de bl.a. kan købe takeaway dagligt, vores signaturspecialiteter, produkter, frisklavede spreads og hjemmebagt brød, samt verdens bedste cookiedej til fryseren eller gæsterne om aftenen. Det gør hverdagen nemmere, når man med et greb i lommen og få klik kan sørge for aftensmaden og morgenbrødet.

 

"Vores valg af Meyers Kantiner hænger sammen med, at vi gerne vil give folk en god oplevelse hver dag. Selvom det er Meyers, der leverer, så er det jo os, der viser det udadtil"

KRISTINE JUHL BACH, CEO, JUHL BACH HOLDING

Vores løsninger er ikke hyldevarer

De er nøjagtig tilpasset den enkelte kunde. Vi finder derfor den løsning, der passer præcist til jer, og det gør vi i tæt dialog og med jeres behov og ønsker som udgangspunkt. Vi tror på, at det er altafgørende for et stærkt og bæredygtigt partnerskab, at vi udvikler os sammen med vores kunder, for på den måde kan vi bedst muligt understøtte jeres forretning. En stor del af vores ansvar som samarbejdspartner er, at vi løbende introducerer nye muligheder for at skabe værdi gennem kantineløsningen. Eksempelvis ved at tilbyde takeaway, eller mulighed for gastronomiske uddannelsesaktiviteter og teambuilding for jeres medarbejdere. Summen af alle de ting, vi gør hos vores kunder, betyder bl.a. at vi har en af markedets bedste brugertilfredshedsundersøgelser, hvilket vi er meget stolte af. 

Vi har stor erfaring med outsourcing og processen omkring virksomhedsoverdragelse, lige fra det første møde med vores nye kollegaer til et omfattende introduktionsprogram, der sikrer, at både viden og færdigheder passer til vores DNA. En stor del af alle vores ansatte er gennem tiden blevet overdraget til os. Vi er glade for de nye kollegaer vi får overdraget og de trives hos os – det ved vi, for vi har, år efter år, en af markedets bedste målinger for medarbejdertrivsel, og vores medarbejdere bliver ofte hos os i mange år.    

Alle virksomheder er i dag optaget af at gøre noget godt for deres medarbejdere, deres bundlinje og for kloden. Vi kan hjælpe jer med netop dét og endda med markedets førende bærdygtighedsprofil – for vi tør at gå forrest – det har vi gjort siden vi startede i 1999, og det agter vi fortsat at gøre. 

Vælg en partner, der passer til jer

I oktober 2018 valgte Juhl Bach Holding at outsource deres kantinedrift til Meyers Kantiner. I videoen fortæller direktør Kristine Bach, hvilken betydning valget af Meyers Kantiner har haft for deres nye domicil, og hvordan outsourcingen af deres kantineordning har sat sine tydelige spor på deres daglige arbejds- og madliv.

Overvejer I outsourcing?

  • Bæredygtig forsyningskæde

  • Aktiv sparringspartner

  • Kantineløsning tilpasset til jeres behov

Få information

Hør nærmere om mulighederne for outsourcing

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med information. Du er også velkommen til selv at ringe til os på (+45) 39 18 69 00.