Frokostordning i Randers

Vores frokostordning er en sund og velsmagende løsning til virksomheder store som små. Vi leverer en bæredygtig og økologisk frokost lige til døren til hele Randers og omegn.

 • Få jeres frokost leveret af Meyers

  Med vores frokostbuffet sørger vi for, at I får de livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag byder vi dig og kollegerne velkommen til en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer.

  Som noget nyt kan I bestille jeres mad online på vores nye Frokostportal – et digitalt univers, som gør det endnu nemmere at være frokostkunde hos os. Portalen gør det nemt for nye kunder at bestille deres næste frokostordning online.

  Læs mere om frokostordningen
 • Sammensæt jeres egen frokostordning

  Kombinér vores koncepter for variation i firmafrokosten henover ugen.

 • Bestil på vores frokostportal

  Gå ind på vores portal og bestil frokost til dig og dine kollegaer eller kontakt os for at høre mere

 • Vi leverer frokosten til døren

  Vi leverer i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Bestil firmafrokosten på vores webshop


Frokostordning i Randers

FROKOST I RANDERS OG OMEGN

Meyers Frokostordning leverer sunde og velsmagende frokostretter til firmaer i Randers, der ønsker en frokostordning med en økologisk og bæredygtig profil. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken i Aarhus og Tranbjerg, hvorfra de bliver leveret til firmaer i Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vores frokost er både for store firmaer med op til flere hundrede medarbejdere og til de mindre virksomheder med helt ned til 10 ansatte. Vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne.

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING 

Når vores kokke går i køkkenet, arbejder de altid med respekt for mennesker, dyr og natur. Frokostordningen har en bæredygtig profil, hvor dyrevelfærd, økologi og det kystnære fiskeri vægtes højt. Derudover er variation også centralt for vores madordning, og derfor skifter vores menuer fra uge til uge og inspireres af, hvilke danske råvarer, der er i sæson. Vores dygtige kokke laver al maden fra bunden, og de tilbereder det hver dag med velsmagende krydderier, der vækker sanserne og nysgerrigheden.

Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på en sund og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Tranbjerg, Aarhus.

På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag.

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller prøv vores selvbetjening og online frokostunivers.