Julefrokost Lyngby


Bestil julefrokost ud af huset i Lyngby. Du kan hurtigt og nemt servere en imponerende julefrokost til gæsterne. Vores kokke har sammensat en smagfuld julefrokost, som leveres lige til døren.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Lyngby og omegn, så du blot kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Lyngby

Befinder du dig i Lyngby og har æren af at skulle være vært for årets julefrokost, kan du hurtigt servere en fantastisk julefrokost, som leveres til døren.

Når vi går den travle december måned i møde er der mange ting på prioriteringslisten. Der er julegaveindkøb, juledekorationer, småkagebagning og helst også tid til hygge i julemåneden. Lige pludselig kan det være besværligt at finde tiden til at planlægge og stable en mindeværdig julefrokost på benene. 

Overlad trygt ansvaret til Meyers kokke, som står klar med en smagfuld julefrokost. Du befrier dig selv for en masse tunge indkøb og timevis i køkkenet og julefreden kan brede sig i hjemmet.

Meyers julefrokost 2021

Vores kokke har sammensat en velsmagende klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du vores klassiske julefrokost får du 12 lækre retter serveret. 

De første retter er gammeldagsmodnede sild med rødløg, kapers og dild samt en karrycreme vendt med Lilleø-æbler og bladselleri. Derudover får I også vores gravad laks med enebær, fennikelfrø og dild. Dertil får i vores saftige økologiske rugbrød og ølandshvedebrød fra Meyers Bageri.

Dernæst starter den lune del af menuen, som indledes med frikadeller med syltedea agurker, samt vores møre og saftige confiterede andelår med en kraftig andesovs. Dertil hører vores julekrydret rødkål kogt med kirsebæreddike. Vi anbefaler at bruge de små danske kartofler til at tømme tallerkenen for den gode sovs. Vores friske indslag til menuen er en salat af grønkål med citrusfrugter og ristede valnødder samt langtidsbagte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse. 

Nogen vil mene, at den næste ret tilhører en anden mave, mens andre har brug for en lille pause, inden den kommer på bordet. Det er selvfølgelig risalamanden vi taler om. Der gemmer sig selvfølgelig en hel mandel i den luftige risalamande, og den serveres med hjemmelavet kirsebærsauce og toppes med sukkerristede mandler. 
 

Levering af julefrokost Lyngby

Julefrokosten leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så befinder du dig i Lyngby kan du sagtens få maden leveret lige til døren. Julefrokosten leveres kold eller varm (tillæg påregnes). Vi afhenter brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.