Tilbage

Julefrokost ud af huset København

Det er dejlig nemt at bestille Meyers julefrokost. Du slipper for alt besværet og får en fantastisk julefrokost leveret lige til døren. Lad os stå for maden, så kan du bruge energien på dine gæster. Vi leverer julefrokosten til Amager, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro Frederiksberg, Sydhavn, Nordhavn, Valby, eller i en af byerne lige udenfor for København.

 • Meyers julefrokost

  JULEFROKOST UD AF HUSET

  Julen smager af forventning og traditioner – også hos os, hvor vi igen i år er klar med årets julefrokost. Til dig og familien derhjemme, til en frokost med vennerne eller årets julefest med kollegerne.

  Vores kokke sørger for alle jeres favoritter side om side med sprøde vintersalater, nybagt brød og vaniljeprikket risalamande, hvis ikke I vælger den vegetariske udgave fuld af grønne juleretter, der har den dybde i smagen, vi forventer af julens måltider.

  Bestil julefrokost menu
 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokostens historie

Julefrokosten er en af årets store og ofte længe ventede fester. Det er et arrangement, der for mange er forbundet med en masse traditioner. Vi samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer til julehygge, hvad end det er med kollegaer, familie eller venner.

Konceptet julefrokost opstod i efterkrigstiden, hvor det var en kende anderledes, end det vi kender nu til dags. Tidligere var det forbeholdt en kort stund imellem chefen og de ansatte, hvor man ønskede hinanden glædelig jul. Julefrokosten har udviklet sig en del siden da, men traditionen forbliver. I dag serveres en stor lækker julefrokost menu samt lidt forfriskende til ganen alt sammen med en mere uhøjtidelig og festlig stemning. 

Julefrokost ud af huset København

Mange glæder sig til årets julefrokost og forventningerne til arrangementet kan være høje. Derfor kræver det tid og energi at indfri forventningerne og skabe en mindeværdig julefrokost.

Den travle december måned er fuldt med julegaveindkøb og hygge og det kan være besværligt at finde den nødvendige tid i kalenderen til at planlægge samt stå i køkkenet, så den perfekte julefrokost kommer på bordet.

Lad vores dygtige kokke befri dig for besværet. De har sammensat en smagfuld menu som du kan servere for dine gæster, så du kan sagtens slappe af og lade julefreden indfinde sig. Bestiller du julefrokosten ud af huset kan du nemmere nyde december måned.

Det er utrolig nemt at bestille julefrokosten, og du slipper for en masse besvær. Bestiller du Meyers julefrokost forkæler du både dig selv og dine gæster med en kvalitets julefrokost, som leveres lige til døren. 

Meyers julefrokost København

Meyers kokke har kræset for detaljerne i vores julefrokost menu. Vi har en klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost med nogle nyfortolkede elementer. Vores klassiske julefrokost 2024 består af 12 skønne retter, som alle ved julebordet kan genkende. For os er traditioner nemlig vigtigt, og smagstraditioner er nogle af dem som vækker flest minder hos os. Derfor vil vi også have at I skal kunne mærke minderne flyve forbi, når I sætter tænderne i de lækre retter fra Meyers julefrokost 2024 og oplever, de dejlige og lækre smage, som vores kokke har kreeret lige præcis til glæde for jer.

Meyers julefrokost findes også i en velsmagende vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Vegetarisk julefrokost 

Den udvidede julefrokost

Skal din julefrokost have et ekstra pift? Kan du tage et kig på ”tilvalg”. Her finder du en række af muligheder, som kan sætte det sidste præg på din julefrokost. Du kan for eksempel overlade vinmenuen til os så den er tilpasset julefrokost menuen. 

Mangler du også at finde en mandelgave til den heldige vinder af mandlen, kan vi sagtens hjælpe dig. Glemt alt om mandelgavespekulationerne og tilvælg vores bud på årets bedste mandelgave. Vi har en hjemmelavet marcipangris, der er ideel til formålet. Marcipangrisen er håndstøbt og dyppet i en intens  mørk chokolade af 70% i vores eget konditori.

Med tilvalgene kan du få lige den julefrokost, du drømmer om. 

Kombineret julefrokost menu

Husk, at du kan kombinere den klassiske med den vegetariske menu. På den måde kan alle gæsternes ønsker blive opfyldt til firmajulefrokosten eller den private julefrokost med familie og venner og give dig overskud til at nyde en aften i et festligt lag.

Levering af julefrokost København

Vores julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du får maden leveret lige til døren, uanset hvor du er i landet. Du har valget mellem at få maden leveret kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og vi afhenter brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.