Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 190,-pr. person

FAQ

Bestil senest torsdag d. 26 august kl. 12.

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til d. 26. august kl. 12:00.

Log ind på din bestilling her

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

I afhenter picnic-menuen på jeres løbsdag (onsdag d. 1. september - tirsdag d. 7. september) i Meyers udleveringstelt på pladsen fra kl. 16:30-19:00.

 

Når DHL har planlagt, hvordan pladsen i Fælledparken bliver, sender vi info ud om den præcise placering for Meyers-teltet, så vi nemt kan finde os. 

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at betale med Mobilepay.

 

OBS! Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve leveringsdagen.

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

Hvad står DHL for?

DHL Stafetten er et årligt tilbagevendende motionsløb, som i år kan fejre 40års jubilæum. DHL stafetten 2021 finder sted i Danmarks større byer - Aalborg, Aarhus, Sønderjylland, Odense og København. Hvert år samles mere end 3400 virksomheder til en dyst om at få depechen over målstregen. Løbet er udformet som et stafetløb, hvor deltagere fordelt på hold af 5, hver løber eller går en strækning på 5 kilometer. Meyers er med, når du sammen med dine kollegaer snører kondiskoene, for at begive jer ud på ruten i Fælledparken. 

Velsmagende mad til DHL stafetten 2021

Skal du og dine kolleger med til den festlige løbsdag i Fælledparken, så lad os give en hånd med maden, så både de ihærdige løbere, de uundværlige heppere og alle de andre glade kolleger kan nyde et dejligt måltid, når strabadserne er overstået.

Vores kokke har sammensat en fristende picnicmenu, der er nem at gå til og sætter smag på jeres aften i Fælledparken. Glæd jer til sommerretter med danske råvarer, som kartofler med karse, tomatsalat med mozzarella, Meyers Cæsarsalat med vesterhavsost, nordisk chutney og lækre spyd med kød, selvfølgelig serveret med ølandshvedeboller.

Sund og mættende mad til årets DHL motionsløb

Skal i have det ekstra godt til DHL motionsløb kan i blandt andet tilvælge chokoladecookies fra Meyers bageri, ekstra skud vitaminer med ingefær- og rødbedeshots eller Meyers 'bajer' og den alkoholfrie øl, Implosion, fra To Øl.

Menuen kommer i miljøvenligt engangsservice tilpasset holdstørrelse, så en kasse indeholder mad til 5 personer. 

Forudbestil en lækker picnic-menu hos Meyers, som I nemt kan anrette og nyde, efter I har løbet. Den afhentes nemt i vores telt på pladsen mellem kl. 16.30-19:00.