Tilbage

Meyers bagerier

Vi elsker bagning, og hver eneste dag står vores bagere tidligt op for at ælte, hæve og bage friskbagt brød, boller og wienerbrød, som du finder på hylderne i vores bagerier. Vi bager udelukkende med økologisk mel, og vi vælger altid danske, lokale producenter, hvor det er muligt. Udover brød og bagværk, så har vi også et bredt udvalg af kaffe og kolde drikke, samt nøje udvalgte mejerivarer og kolonialvarer og et lille udvalg af mel, surdej, rådej, bagegrej og bagebøger. Du kan finde vores fire bagerier i forskellige bydele af København.

Se åbningstider og kontaktinfo her

Vores sortiment

Brug pilene nedenfor til at bladre gennem vores faste sortiment af brød og bagværk i vores fire bagerier. Derudover kan du altid finde spændende bagværk med sæsonens frugter og bær og et skiftende udvalg af konditorkager. Du er altid velkommen til at rinde ned til dit lokale bageri for at høre mere om, hvad hylderne byder på lige nu. 

Vi beder om, at større ordre bestilles på forhånd. Så skal vi nok pakke og have det klar til dig, når du kommer. 

  • Udforsk vores sortiment

    Rugbrød

    Vores rugbrød er lavet på 100% rug, tilsat græskarkerner for et godt bid og en smule fedme. Malt tilfører brødet en flot mørk farve og en let ristet smag.

    Dette rugbrød er perfekt til smørrebrød eller som en del af madpakken. Det smager også skønt ristet til morgenmaden.
    Har du rester? Lav dem om til sprøde rugbrødschips til dip eller knasende croutons til din suppe.

  • Udforsk vores sortiment

    Ølandsbrød

    Dette brød er vores signaturprodukt, og det har været en fast del af vores sortiment fra starten. Ølandsmelet giver brødet en fyldig, rund smag og en saftig, elastisk og tæt krumme, som gør det helt særligt.

    Ølandsbrødet er et alsidigt brød, der passer til enhver lejlighed, da det ikke har nogen topping eller fyld, der styrer smagsretningen. Du skal dog være opmærksom på brødets tætte, saftige krumme.

  • Udforsk vores sortiment

    Kernebrød

    Dette brød er vores version af et kernefyldt brød, der minder om et klassisk trekornsbrød. De mange kerner og frø giver et skønt bid, mens linserne tilfører en saftig struktur. Sesam på skorpen tilføjer en let ristet smag, og øllet bidrager med en mild, behagelig bitterhed, som giver brødet dybde.

    Kernebrødet er perfekt til både morgenmad og frokost, og det fungerer også godt til aftensmåltider, hvor sesam komplimenterer retten. Det er et meget mættende brød, der kan give et solidt måltid uanset tidspunkt på dagen.

  • Udforsk vores sortiment

    Emmerbrød

    Dette hvedebrød, bagt som et formbrød, er lavet med emmermel, der tilfører en sødlig og let krydret smag. Græskarkernerne giver brødet en behagelig struktur, som balancerer den bløde krumme.

    Emmerbrødet er ideelt til sandwiches og toast, og fungerer også som et mildt alternativ til rugbrød – særligt til børn, der foretrækker et brød uden for meget bid.

  • Udforsk vores sortiment

    Surdejsbrød

    Dette brød er et 100% surdejsbrød og det kan man smage ved at det er det syrligste brød vi har. Brødet har en luftig og sej krumme og sprød skorpe. Brødet indeholder 10% fuldkorn og er det brød vi har der indeholder mindst fuldkorn.​

    Surdejsbrødet er et godt all around brød, da der ikke er noget topping eller fyld som tager smagen i en bestemt retning. Så det kan bruges til alle lejligheder. Det er et rigtig godt madbrød til snackbordet eller som tilbehør til gryderetter, supper, ovnretter, salater. Grillet med olie og salt fungerer også rigtig godt.​

  • Udforsk vores sortiment

    Baguette

    Dette brød er et 100% surdejsbrød. Brødet har en luftig og sej krumme og sprød skorpe.

    Brødet er et godt all around brød, da der ikke er noget topping eller fyld som tager smagen i en bestemt retning. Så det kan bruges til alle lejligheder.

  • Udforsk vores sortiment

    Boller

    Vi tilbyder også boller i de samme varianter som vores populære brød. Du kan derfor nyde Ølands-, Emmer- og Kerneboller, der alle bærer de samme unikke smagsprofiler og kvaliteter som vores brød.

  • Udforsk vores sortiment

    Teboller

    Vores teboller er klassiske, lyse hvedeboller bagt med smør og gær for en blød og luftig tekstur. De fås i tre varianter: plain, med chokolade eller med rosiner.

    Teboller er perfekte som et lækkert mellemmåltid eller en syndig morgenbolle. Den plain version kan også bruges til burger og flæskestegsandwich.

  • Udforsk vores sortiment

    Madbrød

    Dette madbrød er den perfekte frokost på farten. Brødet mætter meget og kombinationen af smeltet røget Vesterhavs ost, kartofler og pesto er virkelig lækker. Kartoflerne bidrager med en dejlig tekstur til brødet. Brødet er lavet på base af vores ølandsdej​. ​

  • Udforsk vores sortiment

    Kanelsnurrer

    Vores kanelsnurre er lavet på en blød og luftig dej. Den har en skøn smag af kanel, kardemomme og smør.

    Nyd kanelsnurren som den er og gerne lun.

  • Udforsk vores sortiment

    Kardemommesnurrer

    Kardemommesnurren er lavet på blød dej, som er dejlig og luftig. Kardemommesnurren smager af kardemomme, smør og et lille hint af appelsin, fra siruppen ovenpå.

    Nydes som den er og gerne helt lun. ​

  • Udforsk vores sortiment

    Croissant

    Klassisk smørbagt fransk croissantdej med surdej.​

    Nydes som det er og gerne så friskbagt som muligt. Den er også skøn grillet med ost og skinke, eller som en kold servering med hønsesalat eller lignende fyld.

  • Udforsk vores sortiment

    Pain au chocolat

    Klassisk fransk croissantdej med surdej og mørk chokolade indeni.​

    Nydes som det er og gerne så friskbagt som muligt.​

  • Udforsk vores sortiment

    Tebirkes

    Klassisk dansk smørbagt wienerbrød med remonce af marcipan. Sprød top med blå birkes.​

    Spises friskbagt på dagen, som den er. Du kan også skære det over og tilføje pålæg.

  • Morgenbrød, Rugbrød og spandauer fra Meyers Bageri

    Få fordele

    Bliv kontokunde

    Få en fast aftale hos os, så I nemt kan hente fredagens morgenmad eller de søde fristelser om eftermiddagen. Vi giver altid 10 % på jeres køb - uden minimumgrænse.

    Se mere
  • Kagemand af kanelsnurre til fødselsdag med marcipan og navn

    Kanelsnurre eller hindbærsnitte

    Kagemand og -kone til den særlige lejlighed

    Må vi stå for kagemanden eller -konen til din næste fødselsdag? Vi laver dem enten som en kanelsnurrekage med marcipanansigt og bånd eller som en hindbærsnittekage med glasuransigt og bånd. Vælg selv hvilken tekst, der skal stå på båndet.

    Kagerne giver til 20-25 personer.

    Pris 550,- DKK.

    Læs mere
  • Rugbrød og surdejsbrød fra Meyers Bageri

    Intet brød går til spilde

    Overskudsbrød

    Det brød, wienerbrød og kager, som ikke er solgt i butikken i løbet af dagen, foræres til forskellige herberg og varmestuer i København, hvor det bringer glæde. Vi undgår madspild og samme tid mætter vi munde, hos nogen som ikke selv har råd - Det er vi meget stolte af.

    Se mere

Få svar på dine spørgsmål

Hvorfor er jeres brød så mørkt, har i brød uden gluten og bager i med økologiske råvarer? Find svarene her.

Nej, der er gluten i alt det mel, vi anvender.

Hvedemel indeholder protein (gluten), der opsuger væske, svulmer op og danner et elastisk glutennet ved æltning netop den grundige og langsommelige æltning er en af de vigtigste egenskaber ved vores brød. Glutennettet er årsagen til, at dejen kan formes, hæve og holde på den luft, der bliver æltet ind samt den kuldioxid, som gær udvikler.

Ja, brødene hos Meyers Bageri er stenovnsbagte. Det er en del af bagemetoden og udviklingen af smagen, at overfladen skal være mørkbagt.

Vi bruger to slags surdej i vores bagerier.

Ung rugsurdej: Den består af vand og 100% rugmel, dvs. at rugbrødet indholder ikke hvedemel. Vi kalder det en ung surdej, da den bliver brugt senest 24 timer efter den er blevet opfrisket – det er der den er mest sprudlende og smagfuld.

Ung hvedesurdej: Den består af vand, hvedemel og Ølandshvedemel. Vi kalder det en ung surdej, da den bliver brugt senest 24 timer efter den er blevet opfrisket – det er der er den mest sprudlende og smagfuld.

Brødet under skorpen kaldes krummen og hos os er en saftig krumme noget af det vi søger i et godt brød. Det betyder at vi bager med masser af vand og fuldkorn. Fuldkornsmel kan optage meget vand. De fugtige deje har en lang æltningstid, og vi bruger surdej og kun en smule gær. De fugtige brød holder sig også saftige i længere tid.

Den våde dej opnås blandt andet ved det høje glutenindhold i vores mel og gør, at når man eksempelvis bager med Ølandshvedemel, så kan man bage nærmest 1:1 i vand og mel. Samtidig kan den bløde dej holde på den luft, som udvikles under hævning og melets aromaer udvikler sig bedre i den våde dej. De våde deje giver den særlige saftige krumme, med den næsten ’æbleskive-agtige’ konsistens og de store lufthuller, som vi kender det fra Ølandshvedebrødet, men det er også denne særlige konsistens, som kan synes ’ubagt’ første gang, man smager det. Men når man først har prøvet denne særlige brødtradition, så vil de fleste hvis ikke med det samme, med tiden sætte pris på det velsmagende resultat.

Ja, alle vores brød er ganske velegnede til at fryse ned. Fugt dem, lun dem en smule i ovnen efter optøning og brødet er næsten som nybagt igen.

Nej, vores rugbrød er lavet med rugsurdej og bagt med fuldkornsrugmel. Derfor ingen hvedemel.

Ja rugbrødene – men ellers ikke.

Kanelsnurren er nærmest blevet et varemærke i Meyers. Den er fundet af Claus Meyer i et norsk bageri og er siden blevet en sikker succes i vores bagerier. Det er en bløddej med masser af alt det gode blandt andet kardemomme, der er rørt med kanel og remonce, og så er den snurret på en helt særlig måde, så remoncen fordeles i hele bagværket.