Klassiske amerikanske cookies med chokoladestykker - sprøde udenpå og bløde indeni. Denne opskrift er perfekt at lave sammen med sine børn, da den er enkel og hurtig at lave. Det er den oplagte cookie at bage, når lækkersulten banker på døren!

Sådan gør du

Fremgangsmåde

Kom smør, brun farin og vaniljesukker i en skål, rør det godt sammen, og rør derefter ægget i.

Bland mel, natron og salt sammen i en skål, og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade.

Form 12 cookies, sæt på bagepapir på en bageplade og så på køl i 20 min.

Tag kagerne ud fra køleskabet.

Bag cookies ved 180° i ca. 8-12 minutter. Afkøl dem på en bagerist med bagepapir.

Ingredienser

Ingredienser

2 tsk vaniljesukker
125 blødt smør
200 g brun farin
1 æg
225 g mel
5 g natron
5 g salt
100 g hakket mørk chokolade