Sådan gør du
Serveringsforslag 1
Andelårene steges sprøde, plukkes og krydres med salt og peber. Æbler skæres i tern. Hasselnødderne skal ristes sprøde i ovnen eller på en tør pande. Hakkes groft.
Serveringsforslag 2
Svampe f.eks. østershatte, steges gyldne i en gryde med oliven olie. Herefter tilsættes hakket skalotteløg, hvidløg, timian, citronskal, hele sorte peber og lidt æblecidereddike. Olivenolie tilsættes således at det lige dækker svampene. Væsken varmes igennem og smages til med æblecidereddike og salt.
Græskarkerner ristes i oliven olie, til de popper og er sprøde. Derefter krydres de med lidt salt.
Hvidløg skæres i tynde skiver og ristes sprøde og gyldne i olivenolie, drysses med salt. Suppen toppes med de tilberedte svampe og hvidløgschips og drysses med frisk timian.
Serveringsforslag 3
Kyllingeskind lægges mellem to stykker bagepapir og bages i pres mellem to bradepander i ovn ved 180 grader i ca. 30 min til gyldne og sprøde. Når de er blevet taget ud, drysses de med lidt salt. Suppen toppes med kyllingeskind, persillepesto fra Meyers og persille.
Ingredienser
Serveringsforslag 1
1 jordskok- og bønnesuppe fra Meyers
1 confiteret andelår
salt
peber
1 æble
hasselnødder
Serveringsforslag 2
1 jordskok- og bønnesuppe fra Meyers
svampe f.eks. østershatte
olivenolie
skalotteløg
hvidløg
timian
citronskal
sort peber
æblecidereddike
salt
græskarkerner
Serveringsforslag 3
1 jordskok- og bønnesuppe fra Meyers
kyllingeskind
salt
persillepesto fra Meyers
persille
Lækre og nemme madopskrifter
Find vores bedste opskrifter til alle fire sæsoner – måned for måned, opskrifter til årets højtider og masser af god inspiration til dit eget madliv derhjemme.