Sådan gør du
Serveringsforslag 1
Græskar skæres i mundrette stykker med skal på, vendes i olivenolie, revet citronskal og hakket frisk chili. Bages mørt i ovn ved 200 grader. Græskarstykkerne må gerne få godt med farve. Kokosmel ristes gylden på en pande. Tern af syltede gule beder (gule beder syltede a la rødbeder) kommes i suppen sammen med græskar og toppes med kokos.
Serveringsforslag 2
Suppen toppes med en skefuld hummus efterfulgt af et drys koriander og græskarkerner, som er ristet sprøde i olivenolie på en pande og drysset med salt.
Serveringsforslag 3
Stykker af frisk gedeost kommes på suppen. Derefter toppes suppen med skåret marokkansk mynte og sumak.
Ingredienser
Serveringsforslag 1
1 græskar- og kikærtesuppe fra Meyers
græskar
olivenolie
salt
citronskal
chili
kokosmel
syltede gule beder fra Meyers
Serveringsforslag 2
1 græskar- og kikærtesuppe fra Meyers
hummus fra Meyers
græskarkerner
koriander
Serveringsforslag 3
1 græskar- og kikærtesuppe fra Meyers
gedeost
mynte
sumak
Lækre og nemme madopskrifter
Find vores bedste opskrifter til alle fire sæsoner – måned for måned, opskrifter til årets højtider og masser af god inspiration til dit eget madliv derhjemme.