Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Sauce

Olien opvarmes og løg, hvidløg, ingefær, spidskommen og stødt koriander sauteres under omrøring. Farin, salt, eddike, whisky, soja, bouillon, most, chipotle, flåede tomater, dijon sennep og tomatpuré tilsættes. Det hele simrer i ca. 30 minutter og blendes glat.

Tilsæt fyldet og kog yderligere 15 minutter til løgene er bløde. Nedkøles og 80 g sauce tages fra til marinade, til kødet.

Kød

Kødet marineres i saucen i minimum 2 timer. Steges mørt i ovnen ved 150° i ca. 2 timer. Saucen varmes op med kødet og serveres.

Ingredienser

Sauce

15 g rapsolie
1 fed hvidløg (hakket)
1 g stødt korianderfrø
1 g stødt spidskommen
4 g ingefær (revet)
25 g brun farin
260 g flåede tomater
25 g tomatpuré
35 g sojasauce
6 g chipotle chili (røget chili)
60 g æblemost
12 g æbleeddike
4 g røget whisky
3 g dijonsennep
80 ml hønsebouillon

Fyld

200 g bagt peberfrugt (uden skind, skåret i strimler)
150 g løg (groft snittet)

Kød

800 g udbenet spoleben
80 g barbecuesauce
10 g salt