Meyers flødebollekursus
645,-
pr. person
At lave flødeboller fra bunden handler om æstetik og finesse, men den store smagsoplevelse er mindst lige så vigtig. Med simple greb kan du let imponere dine gæster med hjemmelavede flødeboller, sammensat af dine yndlingssmage.
Hvad lærer du?
På kurset lærer du at lave dit eget flødebolleskum, og du får demonstreret teknikkerne bag at piske en god marengs. Vi udforsker også forskellige smage, som kan tilføjes til flødebolleskummet.
Til flødebollerne bager vi bunde af marcipan, som både kan være 'chewy' eller sprøde - alt efter hvad du bedst kan lide.
Du lærer også om diverse teknikker til at dyppe flødebollerne i chokolade.
Vores underviser forklarer naturligvis også principperne bag chokoladetemperering og giver tips og tricks til, hvordan du kan lykkes med at lave flødeboller derhjemme.
Hvad får du?
- Dine egne flødeboller med hjem
- Omsorg fra en vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
- Drikkevarer, som vin, øl, most, te og kaffe, er inkluderet
- Opskrifterne med hjem
- Et Meyers forklæde med hjem
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København