GASTRONOMISK TEAMBUILDING

Lad Meyers Madhus sætte scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre jer hen, og hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne. Tag kolleger, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser med til 3. baggård på Nørrebro, og få en mindeværdig oplevelse med værtskab, velsmag og ikke mindst kulinariske udfordringer. Vores dygtige kokke guider jer trygt igennem menuen med økologiske og sæsonnære råvarer, og de bespænd, I vælger for jeres teambuilding og firmaevent.

  • Nytårskur

    NYTÅRSKUR MED TEAMBUILDING OG BOBLER

    Gå i køkkenet med kollegaerne og vores dygtige kokke, og skab sammen en vidunderlig vintermenu til en festlig start på det nye år. Selvfølgelig med nogle af sæsonens bedste økologiske råvarer og med noget godt i glasset. I vælger selv, hvilket af vores teambuildingsformater, I vil starte et nyt år med.

    Ønsker I at krydre jeres nytårskur med faglig inspiration, kan vi også tilbyde oplæg om emner som grøn mad og fremtidens madkultur, bæredygtighed i fødevarebranchen, samt hvordan man kan bruge mad som et middel til at løfte sociale, sundhedsmæssige og klimapolitiske dagsordener.

    Se alle vores teambuildings længere nede, og kontakt os for at få et tilbud.

  • Op til 120 deltagere

    Vi arrangerer teambuildings for store og små teams, hvor vores dygtige kokke guider jer gennem en kulinarisk aften i køkkenet.

  • Skræddersyet teambuilding

    Vi tilbyder forskellige typer af teambuildings med fokus på samarbejde eller konkurrence, men også firmakurser, hvis I har mod på at lære et særligt madhåndværk.

  • Hyggelige rammer

    Baggårdene til Nørrebrogade 52 har i mere end to årtier gemt på hyggelige køkkener og gårdhave samt møde- og selskabslokaler. Lad os stå for værtskabet, så I kan fokusere på maden og hinanden.

Læs mere om vores typer af teambuildings

Kontakt os med jeres ønsker og få et tilbud

{{message}}

Få et tilbud

Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud - Kontoret i Meyers Madhus holder lukket fra lørdag d. 21. december 2024 til og med onsdag d. 1. januar 2025.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Du kan også ringe til os på 35 36 38 37 og få et personligt særtilbud.

Samarbejde i køkkenet

Lad medarbejdere, kollegaer og chefer mødes i kampen om den bedste bearnaise, eller giv kolleger mulighed for at få hænderne i bolledejen. Skift PC og Power Points ud med grydeske og forklæde, og styrk samarbejdet og de kollegiale relationer gennem kulinariske samarbejdsøvelser. 

Vi har god erfaring med at lade hyggelige stunder i køkkenet lede vejen til nye måder at samles og samarbejde på. I køkkenet skal enderne mødes, tidsplaner skal overholdes, samspillet skal være i top og resultatet skal afleveres til tiden, når alle til sidst sidder sultne ved bordet. 

Meyers Madhus' dygtige kokke guider jer hele vejen, mens I i fællesskab laver et dejligt måltid, som I nyder med god vin, øl eller saft i glasset. 

Hvis I vil skrue op for de fælles udfordringer, kan vi sætte jeres kulinariske evner på prøve i køkkendyster på velsmag, viden om mad eller vinsmagninger, og vi kan sætte fokus på specifikke samarbejds- og udviklingsmål efter jeres ønske.  

I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra grunden, eller om vi skal gøre det grove, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid. Det er altså op til jer, om I vil have fokus på teambuilding øvelser og måske tværfagligt samarbejde eller blot nyde en god middag i fællesskab.

Efter en hyggelig velkomst kommer I i aktion i køkkenet sammen med vores kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der i løbet af aftenen bliver til mad på et niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger.

Teambuilding og den gode madoplevelse

Efter en hyggelig velkomst går I i aktion i køkkenet sammen med vores faglærte kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der i løbet af aftenen bliver til velsmagende middag på et højt niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger. 

I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra bunden, eller om vi skal gøre forarbejdet, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid. Det er altså op til jer, om I vil have fokus på teambuilding og måske tværfagligt samarbejde eller primært nyde en god middag i fællesskab. 

Sæsonens bedste økologiske råvarer

Vi foreslår altid en menu med nogle af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vi kan også skrue helt op for blusset med en menu baseret på de mest eksklusive råvarer. Bare sig til, så finder vi sammen en løsning. 

Hvis I i stedet ønsker et madkursus med en kulinarisk udflugt til Italien, Frankrig eller Mexico; hvis I vil lære at stege den perfekte bøf og nyde den med ekstra gode vine; eller vil introduceres til f.eks. bælgfrugter, grill eller pølsemageri, så kan det sagtens lade sig gøre. Bare sig til, så finder vi sammen en løsning.