Samarbejde og kommunikation i køkkenet
Lad medarbejdere, kollegaer og chefer mødes i kampen om den bedste bearnaise, eller giv kolleger mulighed for at få hænderne i bolledejen. Skift PC og Power Points ud med grydeske og forklæde, og styrk samarbejdet og de kollegiale relationer gennem kulinariske samarbejdsøvelser.
Vi har god erfaring med at lade hyggelige stunder i køkkenet lede vejen til nye måder at samles og samarbejde på. I køkkenet skal enderne mødes, tidsplaner skal overholdes, samspillet skal være i top og resultatet skal afleveres til tiden, når alle til sidst sidder sultne ved bordet.
Meyers Madhus' dygtige kokke guider jer hele vejen, mens I i fællesskab laver et dejligt måltid, som I nyder med god vin, øl eller saft i glasset.
Hvis I vil skrue op for de fælles udfordringer, kan vi sætte jeres kulinariske evner på prøve i køkkendyster på velsmag, viden om mad eller vinsmagninger, og vi kan sætte fokus på specifikke samarbejds- og udviklingsmål efter jeres ønske.
I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra grunden, eller om vi skal gøre det grove, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid. Det er altså op til jer, om I vil have fokus på teambuilding øvelser og måske tværfagligt samarbejde eller blot nyde en god middag i fællesskab.
Efter en hyggelig velkomst kommer I i aktion i køkkenet sammen med vores kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der i løbet af aftenen bliver til mad på et niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger.