Samarbejde i køkkenet
Lad medarbejdere, kollegaer og chefer mødes i kampen om den bedste bearnaise, eller giv kolleger mulighed for at få hænderne i bolledejen. Skift PC og Power Points ud med grydeske og forklæde, og styrk samarbejdet og de kollegiale relationer gennem kulinariske samarbejdsøvelser.
Vi har god erfaring med at lade hyggelige stunder i køkkenet lede vejen til nye måder at samles og samarbejde på. I køkkenet skal enderne mødes, tidsplaner skal overholdes, samspillet skal være i top og resultatet skal afleveres til tiden, når alle til sidst sidder sultne ved bordet.
Meyers Madhus' dygtige kokke guider jer hele vejen, mens I i fællesskab laver et dejligt måltid, som I nyder med god vin, øl eller saft i glasset.
Hvis I vil skrue op for de fælles udfordringer, kan vi sætte jeres kulinariske evner på prøve i køkkendyster på velsmag, viden om mad eller vinsmagninger, og vi kan sætte fokus på specifikke samarbejds- og udviklingsmål efter jeres ønske.
I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra grunden, eller om vi skal gøre det grove, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid. Det er altså op til jer, om I vil have fokus på teambuilding øvelser og måske tværfagligt samarbejde eller blot nyde en god middag i fællesskab.
Efter en hyggelig velkomst kommer I i aktion i køkkenet sammen med vores kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der i løbet af aftenen bliver til mad på et niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger.
Teambuilding og den gode madoplevelse
Efter en hyggelig velkomst går I i aktion i køkkenet sammen med vores faglærte kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der i løbet af aftenen bliver til velsmagende middag på et højt niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger.
I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra bunden, eller om vi skal gøre forarbejdet, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid. Det er altså op til jer, om I vil have fokus på teambuilding og måske tværfagligt samarbejde eller primært nyde en god middag i fællesskab.
Sæsonens bedste økologiske råvarer
Vi foreslår altid en menu med nogle af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vi kan også skrue helt op for blusset med en menu baseret på de mest eksklusive råvarer. Bare sig til, så finder vi sammen en løsning.
Hvis I i stedet ønsker et madkursus med en kulinarisk udflugt til Italien, Frankrig eller Mexico; hvis I vil lære at stege den perfekte bøf og nyde den med ekstra gode vine; eller vil introduceres til f.eks. bælgfrugter, grill eller pølsemageri, så kan det sagtens lade sig gøre. Bare sig til, så finder vi sammen en løsning.