Vores rådgivning bringer den viden, der har dannet grundlag for Meyers virksomheder, i spil for andre, der ønsker at realisere en god idé, løfte det gastronomiske niveau eller løse en konkret samfundsudfordring med mad og måltider som drivkraft.
Meyers Madhus har siden stiftelsen i 1999 haft som fokus at identificere og indfri potentialer i vores madkultur og fødevarelandskab. Det har vi tilstræbt gennem brede samarbejder, der inkluderer det offentlige og det private, fødevareproducenter og forbrugere m.fl. Aktiviteterne spænder over undervisning, forskningsprojekter, økologiomlægning, rådgivning, produkt- og forretningsudvikling samt indsatser, der på forskellige vis kombinerer mad og måltider med dagsordener som sundhed, uddannelse og bæredygtighed.
Her på siderne kan du læse mere om vores arbejdsområder og de forandringer, vi har været med til at skabe. Kontakt os endelig for at drøfte muligheden for samarbejde om andre projekter, der ikke lige er listet her.

Gastronomisk rådgivning
Vi yder gastronomisk, konceptuel og strategisk rådgivning for store og små virksomheder i fødevare-, hotel-, catering- og restaurantsektoren samt for offentlige aktører. Vi har bl.a. fokus på klima, økologi, optimering, velsmag og madkvalitet.

Kurser og undervisning
Meyers Madhus tilbyder kurser, workshops og undervisning for madfaglige medarbejdere i f.eks. kantiner, restauranter, bagerier, skoler, institutioner, frivillige organisationer mm. Vi underviser alle aldre, og har også særlige kurser for børn. Du kan også booke dig på et kursus som privat person her.

Mad i ord og billeder
Vil i bruge madfilm, opskrifter, kogebøger, faglige oplæg, events mm. som led i jeres kommunikation, så kan Meyers Madhus hjælpe jer fra ide til færdigt produkt. Vi har gennem 18 år udviklet opskrifter, produceret kogebøger, madfilm og tilrettelagt festivaler og andre events.

Forretningsudvikling
Meyers Madhus har gennem tiden også være med til at projekt-, koncept- og produktudvikle for forskellige forretninger. Meyers medvirker til gastronomisk produktudvikling på idé, koncept- og produktniveau. Vi har bl.a. hjulpet en række fødevarevirksomheder med at udvikle kvalitetsprodukter baseret på det nordiske råvaregrundlag.

Strategi, politik og kodeks
Meyers Madhus har en ambition om at hjælpe med at løse konkrete samfundsudfordringer med mad og måltider som drivkraft. Vi har blandt andet arbejdet med mad- og måltidpolitiker i daginstitutioner, som partner i en række forskningsprojekter om mad og sundhed og at være med til at innovere nordisk mad på den gastronomiske scene rundt om i verden.

Social foranding
Med mad og måltider som middel arbejder Meyers Madhus for at give børn, unge og ældre forudsætninger for at leve et godt liv, for at højne livskvaliteten og for at skabe social forandring. Vi mener, at madkulturen er med til at sætte dagsordenen for forandring. Vi har bl.a. arbejdet med kokkeskoler i danske fængsler, højskole uden mure og kulinarisk fritidsordning for børn.

Events
I Meyers Madhus har vi stor erfaring med at skabe, afvikle og tilrettelægge både store og små events. Hvert år ruller vi ud i det danske festivalslandskab, men vi afvikler også mindre selskaber og events. Vi kan tilbyde forskellige arrangementer til både private og virksomheder, der ønsker en særlig gastronomisk oplevelse.