Meyers Kantiner

Med rod i Det Nordiske Køkken og en nysgerrighed på verden omkring os, løfter vi smagsoplevelsen i jeres daglige frokost til en restaurantoplevelse, så I hver dag får en velsmagende og nærende madoplevelse, der overrasker og inspirerer.

Kontakt os Om maden

I vores kantiner skaber vi velsmagende madoplevelser fra dagens første til sidste bid 

Vi er skabt ud af tankerne bag Det Nordiske Køkken, der først og fremmest søger at skabe velsmag via de råvarer, der er særligt gode på vores breddegrader. Vi har stærke ambitioner på madens vegne og har klare holdninger til økologi, dyrevelfærd og klimapåvirkning. Det er med dét afsæt, at vores dygtige kokketalenter er forkæmpere for en frokosttallerken, der ikke kun er velsmagende, men også sund for den enkelte og bæredygtig for verden. 

Men maden er ikke alt. Det gode værtskab er et nøglebegreb hos os, og vi møder altid vores gæster med overskud og nærvær. Frokosten skal være et højdepunkt på dagen og et imødeset medarbejdergode, der kan være med til at styrke og fastholde kultur og trivsel på jeres arbejdsplads. 

Og selvom frokosten er vores metier, sætter vi ligeså gerne smag på jeres møder, fester og fejringer og alt derimellem. For vi er en del af huset hos jer. Jeres madpartner og jeres kolleger i køkkenet, der altid er klar til at skabe rammerne for store madoplevelser og kreative højdepunkter - lidt udover det sædvanlige.  

  • Unikke madkoncepter

    Rådgivende kokke og køkkenchefer udvikler jeres unikke madkoncept

  • Pioner i dansk madkultur

    I 30 år har vi sat rammen for en sund, kreativ og klimavenlig madkultur

  • Ambitiøse klimamål

    Jeres kantineløsning er baseret på vores definerede mål inden for klima, miljø, biodiversitet og menneskelig sundhed

Interesseret i en kantineløsning fra Meyers?

Vi har været kantinepartnere med en stor del af vores kunder i +17 år. Vores kunder tæller blandt andre landets førende private virksomheder og offentlige instanser.

  • Vores filosofi i køkkenet

    En sund og velsmagende frokost dag efter dag

    Traditionalist eller grønt-entusiast? Vi har noget for alle

    På en arbejdsplads er der mange forskellige behov og mange forskellige madpræferencer, som kommer af både kulturel og aldersmæssig diversitet eller særlige allergier.

    Vi er vant til at arbejde med virksomheder, hvor vi skal finde en balance mellem det nye og det velkendte; det plantebaserede og så det gode frilandskød med dyrevelfærd og biodiversitet i højsædet.

    Ikke to løsninger er ens og sammen med jer, sammensætter vi jeres unikke madprofilerne.
    Altid med velsmagen som den altoverskyggende ledestjerne og altid med en ambition om at gøre frokosten til en oplevelse udover det sædvanlige – dag efter dag.

    Vores dygtige køkkenchefer har sæsonens allerbedste, lokale råvarer mellem hænderne, og vi udvælger nøje de avlere, landmænd og leverandører, der sikrer os variation og velsmag hele året igennem. At udforske og arbejde med grøntsagerne og de grønnere proteinkilders smagspotentiale, er en naturlig del af vores hverdag i køkkenet. Ligesom vi serverer kød af den højeste kvalitet og hvor det gør den største smagsmæssige forskel.

    Bliv klogere på vores gastronomi

Jeres daglige frokost løftes til en velsmagende og inspirerende restaurantoplevelse, når vi hver dag trækker på 30 års driftserfaring med restauranter og bagerier.

  • Høj trivsel og frihed til at udfolde sig

    Kokke der leverer på topniveau

    Opkvalificering og løbende udvikling

    Jeres køkkenpersonale opkvalificeres løbende gennem kurser i vores Madhus, og får fornyet inspiration og kompetencer til at lykkes med grønnere og mere velsmagende måltider. Til at understøtte kokketeamet har vi et ’gastronomisk rejsehold’, som består af gastronomiske konsulenter, som turnerer rundt til vores kantiner og bidrager med faglige sparring, nye opskrifter, inspiration og køkkenteknikker. Alt sammen for at sikre, at vi leverer på topniveau og serverer den bedste kvalitet hver eneste dag.

    Kom tættere på vores kokke

Kom med ud på en gastronomisk rejse, som både tager jer med forbi verdenskøkkenerne, men også helt tæt på hyper-lokale avlere og producenter i jeres baghave.

  • Oplevelser og events i jeres kantine

    Sommetider må posen gerne rystes og hverdagen byde på noget helt nyt. Derfor vil vi løbende afholde særlige events i jeres kantine udvalgt og sammensat af vores gastronomiske konsulenter. Her anvender vi hele vores madlandskab i Meyers og bringer forskellige kompetencer i spil.
    Kreative materialer, der understøtter dagens oplevelse, udvikles af vores kommunikationsteam, Indkøbsafdelingen hjælper med kontakt til udvalgte samarbejdspartnere, der kan komme på besøg, vores kokke bidrager med idéer og eksekveringen på dagen og meget meget mere. Alt sammen for at give jer en anderledes og overraskende frokostoplevelse.

    Læs mere
  • Det Faglige Kodeks sikrer ansvarlighed

    Vores Faglige Kodeks er vores værdikompas – en rettesnor for alle de valg og fravalg, vi træffer hver dag i Meyers Kantiner. Valg, som omhandler alt fra råvarer til tilberedning, sundhed, klima og alt det, der følger med i forhold til kemi og miljø.

  • Unikke fordele til jeres medarbejdere

    Med en Meyers Kantine får I adgang til app'en Meyers til frokost, hvor I kan finde unikke fordele og rabatter til vores restauranter, bagerier, madkurser mv, ligesom vi kan tilbyde jeres medarbejdere og deres familier madkurser ude hos jer, foredrag om gastronomi og madkultur, lærerige gå-hjem-møder eller catering til jeres sommerfester og julefrokoster.

    Læs mere
  • Ansvarlighed og omtanke

    Bæredygtige principper i køkkenet

    Den bedste mad for verden

    Den mad, vi spiser, står for en stor del af vores samlede klimaaftryk. Derfor er ændring af vores spisevaner også en af de mest effektive løftestænger i klimakampen. I din frokost arbejder vi for at reducere klimaaftrykket frem mod en reduktion på 50 procent inden 2030.

    De rette valg i indkøbsprocessen, i køkkenet og i den daglige kantinedrift er essentielt og bidrager også positivt til jeres indsats for grøn omstilling på virksomhedsplan. Med klare målsætninger for jeres køkken og ambitiøse ESG-tiltag og mål for økologi, råvareforbrug, madspild, klimapåvirkning mv. i kantinen., kan vi gøre en stor forskel i fællesskab.

    Sådan arbejder vi med bæredygtighed
  • Vores certificeringer

    Vi arbejder med forskellige certificeringer, der skal hjælpe os med at udvikle vores fælles madkultur i retning af højere kvalitet, mere velsmag og større ansvarlighed. Det er certificeringer som som B Corp, Det Økologiske Spisemærke, ISO14001, Servicenormen og Svanemærket.

    Selvom ikke alle kantiner endnu har alle certificeringer i hus, arbejder vi stadig ud fra de samme principper.

    Læs mere om bæredygtighed

Vores mål for klimareduktion i 2025 er nået et år før tid. Gennem en flerstrenget indsats har vi nået en C02-reduktion på 31% i 2024.

  • Overskuelig data der understøtter jeres bæredygtighedsrapportering

    Mad og måltidsproduktion er essentielt i klimakampen, og de rette valg i køkkenet og i den daglige drift giver positive resultater i jeres arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling.

    For det er råvarerne, som sætter langt det største klimaaftryk. Men det er også her, at det helt store forandringspotentiale ligger. Med klare målsætninger for jeres køkken, og ambitiøse mål for madspild, økologi, råvareforbrug osv. kan vi gøre en forskel i fællesskab.

    Vi sørger for, at indsatsen bliver rapporteret omfattende og gennemsigtigt til jer, så indsatsen kan understøtte jeres egen bæredygtighedsambitioner. I får adgang til overskuelige dashboards, hvor I finder data for jeres måltider, og hvor klimaaftrykket anskueliggøres helt ned på råvare-niveau, måned for måned.

    Læs mere

Muligheder

  • Interesseret i en ny kantine?

  • Hør mere om vores gastronomiske profil

  • Kom godt i gang med en ny kantineordning

  • Bliv klogere på vores arbejde med bæredygtighed

{{message}}

Interesseret i at høre og se mere?

Udfyld formularen for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, eller ring på 39 18 69 00

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med info om kantinedrift. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.