VÆRTSKAB DER RÆKKER UD OVER FROKOSTEN
I mere end 30 år har velsmag og værtskab været vores drivkraft, og vores ophav er uløseligt forbundet med kvalitetsbetonet restaurantdrift, bagerier, udvikling af enestående events og et engagement i fremtidens madkultur i en grønnere og mere kreativ retning.
De erfaringer trækker vi på hver eneste dag; i alt lige fra den sublime frokostoplevelse, driften af jeres egen café til afvikling af events for alt mellem 10 og 1000 mennesker.
Udover frokosten sætter vi derfor også gerne scenen for uforglemmelige firmafester og festivaler og tilbyder gode fordele for jeres medarbejdere, når de i fritiden besøger vores restauranter eller bagerier eller vil deltage i madkurser eller nogle af de andre gastronomiske oplevelser, vi afholder.
Hvad er der til frokost?
Gå ombord i den daglige buffet med varme, lune og kolde retter eller få tallerkenserveret et varmt måltid af vores kokke. Sammen med jer definerer vi rammen og madstilen for frokosten så frokostoplevelsen er et højdepunkt på dagen - hver dag.
Læs mere om maden, profilerne og se et bud en frokostmenu på linket under billedet.
Morgenmad redder dagen
Om I drømmer om en friskbagt ølandsbolle, som I kender dem fra vores bagerier, serveret med økologisk smør og ost og sæsonens marmelade eller en frisk yoghurtanretning med hjemmelavet granola, kan vi tilbyde morgenmad, så der er garanti for en god start på dagen. Vi har mange års erfaring med bagværk fra vores bagerier i København og udviklingen af bagebøger og -kurser i Meyers Madhus.
Mødeforplejning
God mødeforplejning er et tiltrængt pusterum under dagens - måske lange - agenda. Vi tilbyder sæsonnær møde- og gæsteforplejning til morgen, frokost, eftermiddag og alt det midt i mellem og kan desuden levere et fleksibelt og nemt anvendeligt mødeforplejningssystem via vores medarbejderapp.
Lad jeres medarbejdere nyde en premium café-oplevelse – også på arbejdet.
Caféen kan fungere som alternative møderammer eller stemningsfulde omgivelser, hvor I kan lade op og nyde velsmagende snacks, lette anretninger og kvalitetskaffe. Sammen med jer, skaber vi jeres nye café, så den imødekommer jeres ønsker og behov i alt fra interiør, branding og sortiment.
Når I skal holde sommerfest, julefrokost, receptionen eller firmasammenkomst, kan vi skræddersy arrangementet præcis efter jeres ønsker og behov.
I tæt samarbejde med jer sørger vi for, at både kulisse, gastronomi og underholdning bliver en helstøbt oplevelse i fabelagtige rammer. Vi kan sætte scenen hos jer, eller I kan benytte nogle af de prominente lokationer og venues, som vi råder over. Ingen idé er for skæv og ingen fejring er for stor, og vi er med på det hele lige fra idéudvikling, planlægning og eksekvering.
Drømmer I om at gøre årets sommerfest til en gastronomiske festival? Vil I have sand mellem tæerne med udsigt til Øresund og rytmisk lambada fra scenen, eller er det den intime reception under bøgetræerne på Fasangården i hjertet af Frederiksberg Have, I har planlagt?
I vores eventforretning er vores kreative kolleger klar til at gøre jeres næste event til noget, I taler om længe efter, at den sidste kollega er gået hjem.
I ny og næ har I lyst til at samles efter arbejdstid for at styrke sammenholdet og få en anderledes oplevelse sammen. I Meyers Madhus kan vi sætte scenen for det, vi kalder en gastronomisk teambuilding, hvor madlavning og frembringelsen af aftenens menu bliver gjort til en lærerig samarbejdsøvelse.
Vores kokke og gastronomiske undervisere give jer en anderledes oplevelse sammen; en sjælden kobling af køkkenkunst, velsmag og kulinarisk udfordring, når vi sætter scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre os hen, eller hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne.
Vi tilbyder forskellige teambuildingkoncepter med fokus på samarbejde og konkurrence, men også firmakurser, hvis I har mod på at lære et særligt madhåndværk.
Eksklusive rabatter til jeres medarbejdere
Værtskabet finder ikke kun sted til frokost. Som en del af Meyers-universet får jeres medarbejdere også eksklusive rabatter i vores bagerier, på restauranter, madkurser, take-away og cateringmenuer.
Meyers APP
Det er nemt for jeres medarbejdere at bruge vores app til at tjekke dagens menu, booke mødeforplejning eller bestille take away til aftensmaden samt hjemmebagt brød og bagværk.
Med vores app finder I alt ét sted af madoplevelser til jeres møder, fester, medarbejdergaver, arrangementer for jer og jeres og familier, madkurser, forskning inden for mad, sundhed og bæredygtighed og rabatter i vores bagerier og restauranter.
Vi måler og rapporterer på bæredygtighed - helt ned på varegruppeniveau!
Arbejdet med en mere klimavenlig køkkendrift og måltidsproduktion fordrer et grundigt datagrundlag. Kun på den måde kan vi sikre, at vi er på rette vej og i sidste ende når vores ambitioner, som I kan formidle både internt og eksternt i egen ESG kommunikation.
Med vores detaljerede rapporteringsværktøj får I et samlet overblik over jeres CO2-aftryk i kg. per kg. mad og udledning helt ned på hver enkelt varegruppe.
Vi vil sammen med jer bruge data som et styrende værktøj til benchmarking og konkrete målsætninger, der understøtter vores arbejde for en bæredygtig og ansvarlig hverdag hos jer.
Vi arbejder netop nu på at indarbejde centrale rapporter fra f.eks. eSmiley, Too Good To Go og madspild i systemet.
Læs mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.
Hvordan kan vi hjælpe jer?
Interesseret i at høre mere om, hvordan jeres kantine kan blive løftet til nye højder?
FÅ EN KANTINE FRA MEYERS
Fremtidens kantine tager højde for alle aspekter af medarbejderens madliv. Den skaber begejstring, tiltrækker nyt talent og tilpasser sig fleksible arbejdsmønstre. For nogle virksomheder vil kantinen endda blive betragtet som en form for personalerestaurant, fordi helhedsoplevelsen giver medarbejderne fornemmelsen af at være på restaurant - hver dag til frokost. Frem for alt vil fremtidens kantineordninger byde på velsmagende, økologiske og bæredygtige måltider, der tager højde for både sundhed og sæson.
Med værtskab i højsædet skræddersyr Meyers kantiner alle typer måltider til jeres arbejdsplads, og vi håber, at vi må invitere jer på frokost og en snak om madens potentiale i jeres virksomhed. Udfyld formularen for en uforpligtende invitation.
EN KANTINE MED VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM
Meyers driver kantiner for en række af landets førende private virksomheder og offentlige instanser - både i København og store dele af Sjælland, i Odense og Fyn, i Aarhus og mange flere byer i Jylland. I Meyers Kantiner laver vi original, rustik og sund hverdagsmad med stor smag og med hensyntagen til bæredygtighed, miljø og klima. Derfor laver vi mad med udgangspunkt i de friske nordiske råvarer og mangfoldige sanseindtryk, men vi låner også gerne kreativt af andre verdenskøkkeners tilberedningsmetoder og krydderier, så råvarernes bedste smag bliver lokket frem. Meyers kantinedrift har ligeledes stort fokus på at være en bæredygtig og økologisk kantineordning.
KANTINEDRIFT HOS JER
Vores velsmagende kantine understøtter jeres forretning med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere. Vi tilbyder en økologisk kantineordning til firmaer, hvor velsmag og sundhed er i højsædet. Det kan utvivlsomt betale sig at prioritere en god kantine i virksomheden. For i bund og grund er det en investering i jeres medarbejdere. Meyers sunde og velsmagende kantiner bidrager til en frokostpause, som giver mere energi og overskud til arbejdsdagen.
Vi tilbyder en smagfuld og skræddersyet kantinedrift som imødekommer jeres ønsker. Vi vil gerne facilitere, at jeres medarbejdere føler, at kantinen kan blive betragtet som en personalerestaurant. At atmosfæren og kantinemenuen samt kvaliteten af maden kan sammenlignes med det at gå på restaurant. Vores dygtige kokke gør i hvert fald et ihærdigt forsøg på at skabe en god økologisk kantinemenu.
KLIMABEVIDST KANTINEORDNING
Hos Meyers kantiner er vi er drevet af at stille branchens skrappeste krav til at kunne måle og reducere vores CO2-aftryk, mens vi drømmer om at sætte barren højest for velsmag, værtskab og verdensmål. Meyers økologiske kantineordning sørger for, at virksomheder og deres medarbejdere ikke skal gøre andet end at gå til frokost. Hver kantine er ikke ens, men alle har det samme fokus: mere grønt, økologisk og bæredygtigt. I vil dog ikke kun få serveret vegetariske måltider, men der vil i de fleste kantiner være mulighed for at vælge flere vegetariske muligheder.
Det kød, Meyers kantiner vælger at servere, vil være nøje valgt ud fra dyrevelfærd og økologiske krav. Læs mere om vores holdning til økologi, smag, bæredygtighed, dyrevelfærd, råvarer, miljømærkning og uddannelse. Her udfolder vi vores DNA og værdier, samt hvordan vores kunder, kollegaer og partnere også er en del af en bevidsthed og drøm - ikke blot om at nyde det bedste måltid mad på jobbet, men også den bedste mad for verden. En bæredygtig og økologisk kantineordning er i vores optik en del af fremtidens kantiner og kantineordninger.