I vores kantiner skaber vi velsmagende madoplevelser fra dagens første til sidste bid
Vi er skabt ud af tankerne bag Det Nordiske Køkken, der først og fremmest søger at skabe velsmag via de råvarer, der er særligt gode på vores breddegrader. Vi har stærke ambitioner på madens vegne og har klare holdninger til økologi, dyrevelfærd og klimapåvirkning. Det er med dét afsæt, at vores dygtige kokketalenter er forkæmpere for en frokosttallerken, der ikke kun er velsmagende, men også sund for den enkelte og bæredygtig for verden.
Men maden er ikke alt. Det gode værtskab er et nøglebegreb hos os, og vi møder altid vores gæster med overskud og nærvær. Frokosten skal være et højdepunkt på dagen og et imødeset medarbejdergode, der kan være med til at styrke og fastholde kultur og trivsel på jeres arbejdsplads.
Og selvom frokosten er vores metier, sætter vi ligeså gerne smag på jeres møder, fester og fejringer og alt derimellem. For vi er en del af huset hos jer. Jeres madpartner og jeres kolleger i køkkenet, der altid er klar til at skabe rammerne for store madoplevelser og kreative højdepunkter - lidt udover det sædvanlige.