Lad os skabe rammerne for en aften, hvor I mødes i køkkenet på det tidspunkt i processen, hvor vi har gjort det hårde arbejde, mens I får lov til at lave det sjoveste. Som i TV-køkkenet har vi nemlig ’snydt lidt’ og taget os af alt forarbejdet, så I slipper for at snitte, hakke, skrubbe, udbene og måle af.
I stedet kan I hygge jer om den afsluttende tilberedning, hvor det hele går op i en højere kulinarisk enhed, inden I sammen nyder en fælles udsøgt middag med nogle af sæsonens bedste økologiske råvarer, med en særligt afstemt vinmenu eller øl, most og kombucha til.
Vores værter sørger for at ingen mangler noget, og opvasken tager vi selvfølgelig også.
Dette teambuildingformat er det oplagte punktum efter en konference, et seminar eller en lang dag med møder, og giver jer mulighed for at være fælles om et utraditionelt mål, hvor det er velsmag, køkkenhåndværk og gode råvarer, der er i fokus.