Tilbage

Virtuelt Firmaarrangement

Med lange udsigter til sociale og faglige arrangementer med fysisk fremmøde, har vi valgt at tænke i nye baner. Det er nemlig stadig muligt at kombinere virtuelle mødeformer med virkelig velsmag.

Nyd et fælles måltid til jeres virtuelle arrangement

Styrk fællesskabet blandt kolleger og medarbejdere, når I mødes om en fælles madoplevelse, der er skræddersyet til både faglige online-arrangementer eller den sociale middag.

Maden tilberedes af vores dygtige kokke, der pakker herlighederne i kasser helt ned til 1 kuvert, som kan leveres direkte hjem til den enkelte medarbejder i hele landet. På den måde kan I kræse om alle i arbejdsfællesskabet, uanset om de logger ind på egen hånd hjemmefra, eller samles i små teams indenfor de gældende retningslinjer.

Vælg mellem to forskellige menuer, som alle er skræddersyet til virksomheder, der er klar på at tænke ude af mødeforplejningsboksen. Læs mere om menuerne ved at folde dem ud herunder. 

Sæt trumf på mødet over Teams, Zoom eller Skype med en forretningsfrokost leveret til døren hjemme hos jeres medarbejdere eller kunder.

Vores kokke tilbereder et koldt frokostbord med hele 6 forskellige elementer, som binder årets kick-offs, udviklingsseminarer og andre faglige anledninger sammen på velsmagende vis.

Menuen koster 395 kr. pr. person og består af: 

 • Brandade med torsk, kastanjer og salturt
 • Kalveculotte med græskarmayonnaise
 • Rillette af gris med knas af æbler og cornichoner
 • Kartoffelsalat med dampede porrer, tang og estragon
 • Ost med kompot og knækbrød
 • Chokolademousse med hindbær og crumble

Arbejder jeres medarbejdere i små teams på forskellige lokationer i disse dage?

Plej forbindelsen imellem dem, og få leveret vores virtuelle minibuffet til 4 personer med seks forskellige fristelser direkte til mødelokalerne på kontoret eller i privaten.

Menuen koster 325 kr. pr. person og indeholder:

 • Brandade med torsk, kastanjer og salturt
 • Kartoffelpuré med sprød crumble
 • Kalvesteg med svampe og skalotteløg
 • Linsesalat med grillet spidskål, burrata og urteolie
 • Salat med grillet spidskål, bagt chili, grapevinaigrette samt vesterhavscrumble
 • Chokolademousse med hindbær og crumble

Levering og bestillingsdeadline

Leveres i hele Danmark (dog kun brofaste øer)

Virtuel frokostmenu: til frokostarrangementer torsdage og fredage (leveres dagen inden)

Bestillingsdeadline:
Fredag ugen inden levering inden kl. 12:00


Sådan foregår bestilling og levering

"Tusind tak for alletiders velsmagende mad og distribution til vores virtuelle julefrokost. Dejlige smage og nemt at tilberede. Og der var rigeligt. Vi var meget imponeret, hvilket kun gjorde aftenen til en endnu større succes. Kan klart anbefale Meyers til virtuelle møder. Det hele fungerede perfekt!"

Jannie Hommelgaard, Lundbeck Pharma

Virkelig velsmag til virtuelle virksomhedsevents- og møder

I julen 2020 valgte en række af Danmarks toneangivende virksomheder at betro Meyers med tilberedning og levering af mad til de virtuelle julefrokoster og flere tusinde medarbejdere.

Denne erfaring og tillid bygger vi nu videre på i en tid, hvor alt fra kick-offs til produktlanceringer, statusmøder, teambuildings og firmafester fortsat kun kan afholdes med digitale hjælpemidler.

Derfor kan vi med tryghed sige: Lad os stå for den virkelige velsmag til jeres virtuelle events.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Virtuel firmaarrangement

Fællesskabet på en arbejdsplads er en drivende faktor, som er med til at motivere og inspirere. Derfor ser vi nu problematikken i, at vi ikke har mulighed for at mødes fysisk i øjeblikket, hvilket kan påvirke relationerne. Men heldigvis er der en løsning. Samfundets nuværende situation, har givet os muligheden for at tænke i nye baner  Vi har over det sidste år sat en række forskellige initiativer i søen, der alle har fællesskab og samvær i fokus.. Derfor inspirerer vi til at lave et alternativt firmaarrangement, hvor du med et onlineevent kan opretholde det sociale hjemme i stuen. Her sørger vi for at levere maden lige til døren hos alle medarbejdere, så alle er klar til en virtuel firmafest.

Idéer til firmaarrangement

Vi må alle tænkte kreativt. Derfor vil vi gerne hjælpe jer lidt på vej med et par idéer til dit næste arrangement; Hvad med at samle alle medarbejdere til en virtuel firmafest, virtuel fredagsbar elleret virtuelt jubilæum, hvor I kan spise sammen, lave aktiviteter, spille spil eller holde hinanden opdateret, som man ville have gjort under frokostpausen? På den måde kan du med et virtuelt arrangement, give dine medarbejdere mulighed forat mødes online og blive motiveret af hinanden.

Måske du har flere gode idéer? Der er altid en god undskyldning for at bestille god mad, som kan samle teamet. 

Sæt festen i gang

Er du nysgerrig efter at høre mere om,  hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt vores kundeservice, så vi kan komme frem til et format tilpasset din virksomhed.

Kontakt os på 39 18 69 00, send os en mail eller udfyld kontaktformularen for at få mere information.