Se menuen her

5 anretninger = 155 kr. pr. kuvert 
7 anretninger = 195 kr. pr. kuvert 
9 anretninger = 220 kr. pr. kuvert 

Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
Meyers Hvedebrød
glutenfrit brød fra Meyers
Meyers små kager
Meyers bobler Crement

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 155,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om receptionsmenuen her

Klik HER for at se, hvor vi leverer denne menu til.

 

LEVERING PÅ SJÆLLAND

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30.

 

LEVERING I JYLLAND

Cateringmenuerne leveres fredag, lørdag og søndag.

Fredag og lørdagen leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30. 

 

Denne menu skal bestilles senest kl. 12:00 og 4 dage før leveringsdagen.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Du vil modtage maden på fade og i skåle, og de fleste af retterne er portionsanrettet. Nogle af retterne vil blive leveret varme i varmekasser, andre kolde.

Du sammensætter selv menuen, og du kan vælge så mange vegetariske kanapeer, som du ønsker. Der findes ikke alternativer til de kanapéer, der indeholder kød/fisk.

  • Meyers venues

    Lej et lokale

    Til fest og events

    Hvad enten I skal holde møder, konferencer, bryllup eller firmaarrangementer, så har vi lokalet til jer. Vi har unikke muligheder for at tilbyde de perfekte rammer til jeres event.

    Book lokale her

Hvad er en reception?

En reception kan for mange mennesker være en smule udefinerbar, da man ofte bliver inviteret til receptioner i mange forskellige sammenhænge. Det kan være i forbindelse med et bryllup, fejringen af et jubilæum, åbningen af nye faciliteter eller en helt fjerde mærkedag. Overordnet dækker ordet, reception, over en sammenkomst af mere eller mindre officiel karakter og forbindes tit med et åbent hus arrangement. Receptioner vil mange gange være forholdsvis kortvarige og omfatte servering af drikkevarer samt en menu, der kan spises stående så som et udvalg af smagfulde kanapéer. Med en receptionsinvitation i hånden er der dermed lagt op til nogle hyggelige timer med fejring, tid til at mingle og ikke mindst muligheden for at nyde flere forskellige indbydende små retter.

Hvad serverer man til en reception?

Som nævnt består en receptionsmenu ofte af en række småretter af kød og grønt, som kan spises stående. Meyers kokke har sørget for alsidighed og nytænkning af den klassiske receptionsmenu, hvilket har ført til et stort udvalg af vegetariske kanapéer så vel som små retter med kød, der alle fungerer perfekt til en hver form for reception. Vi bruger sæsonens råvarer til at fremtrylle lækre receptionsretter og har givet dig mulighed for at tilpasse antallet af retter til din receptions menu alt efter, hvor mange mennesker du forventer, der dukker op til dit arrangement.
Hvis du skal bruge mad til din reception tæt på en af årets helt store højtider, julen, har vores kokke tilberedt en julereceptionsmenu, der bidrager med en tilpas mængde julestemning til din reception. Ligeledes vil vores kokke i løbet af det kommende år sammensætte en festlig menu, der kommer til at passe perfekt til sommerens studentergilder.

Kanapéer til reception

Det kan godt være, vi har kaldt det en receptionsmenu, men navnet dækker egentlig blot over vores udvalg af kanapéer og småretter, som alle kan spises stående, og som du med fordel kan servere til de arrangementer, hvor det ikke er lagt op til, at I skal spise et fuldt måltid.

Hvis du ligesom os godt kan lide idéen om at servere et væld af små smagseksplosioner og lade gæsterne vælge på kryds og tværs, er det også muligt at servere receptionsmenuen som en slags nordisk tapas. På den måde kan I komme godt rundt i landskabet af både salte, søde, knasende, sprøde og friske elementer, og I kan spise jer jublende lykkelige i dejlige anretninger, som vores kokke har tilberedt og sammensat ud fra årstidens bedste råvarer. 
Receptionsmenuen er også oplagt, hvis I skal fejre jubilæum i firmaet, hylde fødselaren på den runde dag eller skal samle gæsterne til bryllupsreception.