Woods - Augusthus

Velsmag med holdning bag: 360 graders værtskab i kontorhus

Kontakt os Andre cases

Woods x Meyers

Woods Augusthus på Amager er et kontorhus med fokus på bæredygtig indretning og grønne måltider.

Måltiderne er en del af Woods ambition om at mindske klima- og miljøaftryk samtidig med at sætte velsmag, nydelse og sundhed i centrum.

Woods – et urbant og dynamisk miljø, hvor etablerede og succesfulde virksomheder arbejder side om side med spirende københavnske entreprenører – er vores flagskib, når vi taler om integreret værtskab. Vi tager os af alt; lige fra at bemande receptionen og caféen i stueetagen til tilberedning af forskellige måltider i løbet af dagen og ved specielle lejligheder. Alt sammen med udgangspunkt i vores signaturværtskab.

Vores Site Manager og værter har erstattet den traditionelle receptionist og fungerer både som F&B, admin. og concierge. Og i Woods Eatery forkæler vi lejerne med primært plantebaserede måltider, der tilberedes i et åbent køkken.

Woods har en ambitiøs tilgang til bæredygtige, inkluderende måltider.

Meyers leverer en all-round-løsning hos Woods med morgenmad, frokost i Woods Eateries, mødeforplejning, takeaway, café og reception.

I Woods Eateries vil du ikke møde en stor klassisk frokostbuffet. I stedet serverer vi et fælles, delt måltid. Nogle dage med en enkel varm ret, andre dage med flere. På den måde kan vi lægge alle vores kræfter i at tilberede solid, enkel mad med masser af smag – og vi undgår at smide en masse mad ud. Vi kan også godt lide ideen om, at vi alle spiser det samme måltid – lidt som derhjemme.   

Woods Eateries er indrettet med åbne køkkener, så vi har tæt kontakt til de spisende gæster og kan fortælle om dagens ret, råvarerne og tankerne bag. 

  • Frokost

    Overvejende plantebaseret frokost i Woods Eatery

  • Reception og café

    Med fokus på signaturværtskab

  • Stærk bæredygtighedsprofil

    Frokosten afspejler ”The Planetary Health diet”

”Måltiderne i vores Woods kontorhuse er en del af vores brede ambition om at mindske klima- og miljøaftryk samt tilbyde sund og varieret kost. Med Meyers i front har vi fået en frokost, som i harmoni med en mere holistisk global fødevareproduktion og menneskelig sundhed afspejler ”The Planetary Health diet” og "Nordic Nutrition Recommendations"

Lena Lee Jørgensen, Head of Urban Health & Food Systems, Nrep

  • Multibrugerhus

    Løsning til mange forskellige lejere

  • Antal gæster

    180

  • Anciennitet

    2021